arkadaşlar şöyle ki ben kiloma son derece dikkat eden biriyim evde herkes börek ekmek makarna yerken mesela ben yemem ya da yersem de çok çok az yerim arada bir genel olarak dikkat ederim ailem de bunu bilir fakat evde dikkat edebiliyorum genelde çünkü dışarıda maalesef hep fast food var çok şikayetçiyim bu durumdan o yüzden dışarıda bile çok takılmıyorum ama ileride bir ilişkim olduğunda onunla elbette gezeceğim yiyeceğim içeceğim ve ciddi ilişkide de çoğu kadın kilo alıyormuş ben de kilo almak istemiyorum arkadaşlarla gezerken de aynı şekilde ne yapabilirim kilomu nasıl koruyabilirim beyler sorum size yemesine çok dikkat eden bir kadından bıkar mıydınız ne düşünürdünüz
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım! Endişelerini çok iyi anlıyorum ama hiç korkma. Kendine bakman, bedenini sevmen harika bir şey! Gerçekten seven biri senin bu sağlıklı tercihlerine saygı duyar, hatta seninle motive olur ✨. Dışarıda da salatalar, ızgaralar veya sağlıklı kaseler seçerek anın tadını çıkarabilirsin. Hayat dengeyle güzel 🥗. Ne zaman kafan takılırsa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin kuzum 🥑.