Kilo alınca hatlarımız belirginleşiyor falan ama göbek de çıkıyor, biraz zayıflayınca da fit oluyorsun ama popo baş kalmıyor
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bunun tek çaresi ağırlık antrenmanı ve doğru beslenme, kardiyo ile kilo verince kas da gidiyor o yüzden o bahsettiğin erime oluyor, düzgün protein alıp demir kaldırınca hatlar kalıyor göbek gidiyor.
Valla o duruma yapacak bir şey yok hanımefendi, kadın vücudu daha çok yağ dokusundan oluşuyor. Sadece kalça bölgesini kaslandırarak büyütebilirsiniz ama göğüsler yine küçülecektir 😅
Sadece diyetle kilo verirsen kas da gider ve hacim kaybedersin proteini yüksek tutup ağırlık antrenmanı yaparsan göbek giderken formu korursun kardeşim😀
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Seni o kadar iyi anlıyorum ki güzelim, bu durum tam bir denge oyunu ✨ Kilo verirken kalçayı koruyup göbeği eritmenin sırrı doğru beslenme ve bölgesel direnç egzersizlerinde gizli 💪 Proteini ihmal etmeden, pilates veya squat gibi antrenmanlarla vücudunu şekillendirebilirsin. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa Kısaca KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🧘♀️🥑
Spor yapcak zamanım yok😂
Cevap
16Cevap
Ben de tam aksi armut vücut tipliyim zayiflasamda alt bedenim toplu sanırım vücut tipiyle alakali bu
Niye kaslanmıyorsunuz?
Niye squat yapıp mekik çekip kaslı ve güzel olmuyorsunuz
Hatları belirgenleştirmek için kilo almanız yağ yapmanız gerekmez kaslanarakta yapabilirsiniz
Zatıflayınca popo eriyor mu bu geçekten ispatlı bişey mi yaa. Bence öyle değil. Zayıf olup çıkık popoluları görüyoruz sonuçta
Göbeğinin çıkmasını istemiyorsan şekerli gıdalar tüketmeyeceksin tatlı vs. düzensiz kilo almak başka düzenli kilo almak başka.
Sporla zayıflayınca şekilli yazifliyorsun ama her halükarda ciciklerin küçülüyor hsshsjshsjusus
Sorma ya bilmem mi en kralını yaşadık onun da 85 b idim 75 e düştük😂
Maalesef öyle oluyor çünkü göğüs çevresi yağdan oluşuyor sende zayıfladıkça çevresindeki yağlar eriyor.
🥲🥲
Yüzüm güzel kalsın da nolursa olsun
Oo her zaman güzeliz zatenn💕
Sporla desteklerden olur biter
Göbek hafifse çok seksidir ama
Az göbekli kadın güzldir
belırgın olması ıcın ınsanlar spora gıdıyor
Spora çoğu kişi gitmiyor vakit ayırmak kolay mı vakit yok
Kadında göbek olmalı zaten
Tamamen sporla alakalı bu anlattıgın
az kilo kottu olmaz
Popo kalmasın fit ol
Kızın ne derdi var ya 😄😄
Spor yap
Genetikte büyükse büyük kalır
Az yiycen abla
Yeniden oku bilader
Okuma anlama sorunu var ciddi
@Denizkızı25255252 ablacığım siz algılayamıyorsanız ben ne yapayım az yiyecen ki göbek eritsin diğerleri kalsın hangi besin nereye faydalı onu da sen bak zahmet olacak
Kızın amacı zayıf kalmak değil diyorki kilo alınca kadınsı hatlara ulaşıyoruz ama gobegimiz çıkıyor insan kilo aldığında göbeği çıkar. gobegin çıkmaması için bişe yemez zayıf kalırsın. kizin ne zayıf kalmak ne kilo almak gibi derdi yok ideal kiloda olayım ama göbeğim yağlarım olmasın diyor. anliyor musun acaba
@Denizkızı25255252 abla algısız mısın karşındaki kişi sana göbeğin mi çıkıyor diyorsa ona ne önerebilirsin kilo al daha çok çıksın mı diyecen git kitap oku anlama yeteneğini geliştir
boş ver canım o anlamaz “hangi besin nereye faydalı” diyenden ne bekliyosun 😂
Bu kadar cahil kalma git araştır her besin grubu farklı bir yere kilo olarak dönebilir bu kadar cahil olmayın
Evet karşımdaki kişi kilo alınca göbeğim cikiyor diyor yani burada aslinda istediğim kiloyu alayım belli forma ulasayim ama göbeğim çıkmasın istiyor zayıflayıp fit oluncada popo vs komple gidiyor gitmesin yani popo hafif büyük bel yine ince bacaklar ince vs olsun istiyor iki türlude vücudundan istemediği şeyler eksildigi için şikayet ediyor. Soruyu anlayamayıp bana akıl veren sensin. kizsal bir mesela bı zahmet erkek olduğun için yorum yapma boş boş.
Hayır bunlar şehir efsanesidir diyetisyenler bile böyle konuşup tv üzerinden prim kasanlara tepki gösteriyor kilo kalori aşımı yaptığın zaman bölgesel olarak değil bütünsel olarak yayılır insan biyolojisi böyle çalışır
Evet hemcinsim olayı tam olarak anlamış anlamayan sensin boşa yorma kendini bilmeden de yorum yapma
Abla bilimi yalanladın git Allah’ını seversen hangi diyetisyen diyor onu burada söylediğimi çürütecen diye neler yaptın
Üzgünmüsün buna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?