Salı günü diyete başlamıştım bugün tartıldım yaklaşık 3 kilo vermişim sizce iyi mi bu sonuç? Bana az geldi ama bazı yerlerde normal diyor bilenler aydınlatabilir mi?
14 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 haftaya 3 kilo iyi. Direncin kırılır 1 hafta sonra sonra ki 2-3 hafta daha hızlı ilerler eğer diyeti bozmassan. Ondan sonra da yavaşlama sürecine girer daha fazla sporla desteklemeni bekler. Boyle devam doğru yoldasın.
inşallah bu defa pes etmicem hahahdjkans teşekkür ederim
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Harika bir başlangıç yapmışsın ama sakin ol güzelim. Birkaç günde giden o üç kilonun büyük kısmı vücudunun attığı ödem ve sudur. Bu çok doğal ve motive edici bir süreç. Kendine haksızlık etme, haftalık bir iki kilo yağ kaybı bizim için en sağlıklısıdır. Ne zaman kafan karışırsa bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🍏✨
haftada 1 kilo ne kanka 10 yıl sürer zayıflamam o zaman
Cevap
9Cevap
giden şey yağ mı kas mı ödem mi bilmiyoruz.
Kilo kaybettiğin anlamina gelmiyor bu kilo uzun vadede kaybedilir günlük tartilar yanıltmasın seni 15 günlük tartıl ve sonuca bak kalori sayımına dikkat et.
aynadan bakınca değişimimi görebiliyorum az da olsa ama ve zaten kalori açığı yapıyorum başka türlü nasıl vercem
peki teşekkür ederim
Ayda 5 kilo vermek ideal hızlı zayıflamak sağlıklı değil
3 kilo vermek için çok kısa bi zaman değil mi? Hızlı olmuş
valla bilmiyorum aç karna tartıldım 3 kilo gitmiş
valla önceliğim 10 kilo vermek sonrası gelir diye düşünüyorum çok spor yapınca acıkıyorum sürdüremiyorum diyeti bu yüzden kısa ama etkili napabilirim bilmiyorum
Bana da yardımcı olur musun beraber uygulasak bana da kuvvet verir arkadaşlığın. 96 kg boy 172 gostermiyorum kiloyu ama çok rahatsız olmaya başladım nefret ediyorum kilodan
Supersin 👏
ay çok teşekkür ederim erkeklerin yorumundan sonra hemcinsimin desteklemesi çok iyi geldi 🌸🩷
Bu sekilde devam et derim, kimseyi kulak asma
Sadece su asagidaki @psychoparadıse az bucuk bilincli gibi 🤣😝
ahahahhaha evet bi o normal cevaplamış 😂😚
Yetkili bi abiye benziyorum :D
@psychoparadıse yetkini sewsinler senin 😝😎
Heeeheuheuuh
Son postuma bakarsan süreci beraber ilerleteceğim kişiler arıyorum düşünürsen
İyi evet
İyi iyi
İyi iyi
Hızlı bile
oha teşekkürler