Aslında minyon tipli olmayı seviyorum ama bazen insanlar laf ediyor çok kısasın diye, tabii biraz kilom var orası ayrı ama diyet yapıyorum
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
Kafaya takma. Boy denen sey genetik. Elinde olmayan ve degistiremicegin seyler icin uzulme
Türk kızlarının ortalama boyu 1.60-1.62 arasındaymış. Yani çok kısa sayılmaz istatistiksel olarak. Kafaya takacak bir şey de yok, o boyla yaşayacaksın en nihayetinde.
İnsanlar diyorsa kısasın diye napim ddiyeceksin yani napabilirsin ki bu konuda. 155 altı değilsin sonuçta gayette okeysin
Dün mesela kuzenimle yürüyoruz dedi ki sen uzun olsan çok daha güzel olurdun çok kısasın falan ben de yani bir tarafıma takmadım gerçi ama demek ki burada sorduğuma göre takmışım
İsminde çok tatlıymış hahahah. Yok kızım be güzellik boyda mı allah aşkına. 157 sin napcan yani boy uzatma ameliyatı mı yapcan? Kafaya takarak nereye kadar gidecek?
Yok canım bu uzatma ameliyatı falan olmayacağım saçmalama ben boyumu seviyorum ya kendimi bu şekilde seviyorum ve kabul ediyorum sonsuza kadar da seveceğim sadece kilo veriyorum
O zaman sorun yok minik balık. İnsanlar icin kendimizi üzmeye değer mi? Günü yaşayalım bence hiç kimseyi takmadan ve düşünmeden. Yokda zehir ederiz dünyayı kendimize
Bak uzmanlar ne demiş :D
Kilonu dert et boyuna ne yapacan minyon severim bu arada
Kanka dert ediyorum ki diyete başladım aslında ben de minyon seviyorum kendimi bazen kendini bilmezler konuşuyor da neyse işte
Aynen sonuna kadar haklısın diyete başladım zaten 50 gündür falan diyetteyim 2027 Ocak’a kadar diyet yapmayı düşünüyorum
Kalbi sakat olmasın insanın. Minyonlar candır sempatiktir
🤣🤣🤣❤️❤️
Evet kısa ama onlar daha şanslı oluyor genelde
Kadın için çokta kısa değil. Ya 1.45 olsaydın?
Orası da var tabi Allah sağlık versin
Amin.
Kilo kaç peki?
Yoo Kadınlar'da Gayet İyi
Ya sen kaçsın
Güzel neyse ya bir daha dünyaya gelirsem uzun boylu yaratılır🤣🤣🤣
Dün mesela kuzenimle yürüyoruz dedi ki sen uzun olsan çok daha güzel olurdun çok kısasın falan ben de yani bir tarafıma takmadım gerçi ama demek ki burada sorduğuma göre takmışım
Ya kısa boy daha iyidir kadında
Yoo gayet iyi bi kız için
Kilo kaç
Biraz fazla ya🤣
Takma
Kısa
157 normal.
Takılma öyle şeylere kuzum
155 tam göğsüme denk geliyor boyun çok iyi
Sen kaçsın
178
Boyun iyi
Sayolmaz
Yoo bence iyisin
155 altı kısa bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Selam güzelim, sakın o olumsuz yorumları kafana takıp kendini üzme. Minyon olmak harika bir ayrıcalıktır, yaşını hiç göstermezsin! Önemli olan boyun değil, bedenini ne kadar sevdiğin ve ona nasıl baktığın. Diyetini de kendini kısıtlamadan, keyifle yap. Sağlıklı beslenme sürecinde ne zaman yardıma ihtiyacın olursa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım ✨🥑🧘♀️