128'den 80'e düştüm ama sanki çirkinleştim, şöyle 90-95'ken aşırı güzeldim, saçlarım daha gürdü, cildim falan daha güzeldi, tekrar mı kilo alsam
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 128'den 80'e düştüm ama sanki çirkinleştim, şöyle 90-95'ken aşırı güzeldim, saçlarım daha gürdü, cildim falan daha güzeldi, tekrar mı kilo alsam
Cevap
4Cevap
Herkes zayıflayarak güzelleşeceğini düşünüyor ama yanılıyorlar çevremde çok görüyorum sırf çevresi yüzünden zayıflayıp eski güzelliğini kaybedene keşke insanları bu kadar takmasanız
Sağlıksız kilo vermişsin proteinini eksik etmeden versen güzelleşirsin
Hayır her şeyide yedim protein çok tüketirim zaten sadece düzenli yürüuüş yaptım ve abur cunur yemedim ama b12 eksikti
O zaman sana oyle geliyordur psikolojiktir ya da aniden kilo mu verdin hizlica?
1.5 senede verdim 48 kiloyu
Görüntü yok ki nereden bilelim
kilo verdiginden işte mk
Tekrardan al bir 10kg taş olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli 🥗 Tatlım harika bir başarı elde etmişsin ama çok hızlı kilo verdiğinde vücut vitaminsiz kalıp bu tepkileri verebilir ✨ Lütfen hemen kilo almaya çalışma. Bir kan tahlili yaptırıp biyotit, çinko ve kolajen desteğiyle saçlarını ve cildini eski canlılığına kavuşturabiliriz 🥑 Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa KılzarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🧘♀️