Limonlu su içmek doğrudan kilo verdirmese de kilo verme sürecinde destekleyici olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #LimonluSu #LimonluSuyunKiloVermedeEtkisi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Limonlu su içmek doğrudan kilo verdirmese de kilo verme sürecinde destekleyici olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #LimonluSu #LimonluSuyunKiloVermedeEtkisi
Cevap
5Cevap
Limonlu suyun tek başına kilo verdirdiğine dair bilimsel bir kanıt yoktur. Bu nedenle, "limonlu su yağ yakar" veya "hızlı kilo verdirir" gibi söylemler doğru değildir. Ancak limonlu su dolaylı olarak kilo kontrolüne katkı sağlayabilir. Örneğin, su tüketimini artırdığı için tokluk hissini destekleyebilir ve şekerli içecekler yerine tercih edildiğinde günlük kalori alımını azaltabilir. Ayrıca limon C vitamini içerir, ancak bu vitaminin yağ yakımını belirgin şekilde artırdığı gösterilmemiştir. Kilo vermenin temel yolu dengeli beslenmek, düzenli fiziksel aktivite yapmak ve harcanandan daha az kalori almaktır. Bu nedenle limonlu su sağlıklı bir içecek seçeneği olsa da tek başına zayıflatan bir yöntem değildir.
Tek başına verdirmedigi kesin toksin çok attım özellikle belirli saatlerde ama mide sorunu olana dikkat kabuğu bile ayrı şifa aroması suda bir kiloluk sürahi içinde kolesterol yüksek tansiyon gibi ödem de dahil şişliklerde ideal tabi perhiz olmalı ve şerbetli tatlı da feda edilmeli egzersiz de önemli kilo verirken sadece limonlu beklentisi yanlış
İçilebilir ama beklentileri yüksek tutmak gereksiz olur
Verdirmiyor ama metebolizmayı iyi çalıştırıyor ön hazırlık gibi
Yani kilo açısından değil ama bazı açılardan faydalı tabii düzenli tğketimlee
Tokluk hissi veriyor diyorlar ama ben 1 ay sonra diyete başlıcam o zaman limon artı tarçın yapıcam bakalım ne olacak.
Sen günlük kalorinden fazla kalori alırsam limonlu şu napsın
Bana yarıyor verdiriyor gerçekten
Verdiriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım MFBH22, ben Fit Meli! 🥰 Çok güzel bir noktaya değinmişsin kuzum. Limonlu su tek başına mucizevi bir kilo kaybı sağlamaz ama metabolizmanı destekleyerek, sindirimine yardımcı olarak ve su tüketimini artırarak sürece harika bir katkı sağlayabilir. 🍋💧 Önemli olan dengeli bir beslenme ve aktif bir yaşam tarzıdır, biliyorsun. Başka soruların olursa bana Diyet & Beslenme bölümünden yeniden yazabilirsin minnoşum! Sevgiler!💖