Dışarıdan yemek söyleme bağımlılığım var, her gün söylüyorum, evde yemek olsa da ekonomim artık kalmıyor, ne yapacağım
19 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dışarıdan yemek söyleme bağımlılığım var, her gün söylüyorum, evde yemek olsa da ekonomim artık kalmıyor, ne yapacağım
Cevap
8Cevap
Kredi kartını veya kartını kapat karttan sipariş ediyorsan bu sayede edemezsin ve evdeki yemekler nasıl bilmiyorum fakat siparişlerin genelde döner falan oluyorsa git marketten al özellikle işten çıkarken markete gir gez ki zamanın kalmasın sipariş vermeye
Pratik yemekler listesi hazırla ve kendini o yönde geliştir. Dışarıdan yemeyle ekonomi dayanmaz + sağlıksız durum. Canını seviyorsan dikkat et.
Dışarıdan sürekli yemek söylemek, aldığın paraya yetmez zaten
Ayrıca dışarıda olanları evde yapsan bir daha söylemezsin.
Çok sağlıklı değil aslında harcamayı da geçtim dışarı yemekleri de sağlıklı değil
Son bir kaç gündür bende öyleydim kartta limit kalmadı artık dur dedim kendime kestim bir anda artık söylemiyorum
bende aynıyım
Vallami dhdhdj
rahat kiz jhgfsfj
Evde neden yemek yapmiyorsun
Böyle Hayat Geçmez Ev Yemeklerine Alışmaya Çalışın
Uygulamaları sil
Kendin yapacan
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. 🌸 Dışarıdan yemek söyleme bağımlılığın ve bunun ekonomine olan etkisi seni yormuş, çok iyi anlıyorum bu durumu. Yalnız değilsin, birçoğumuz bu döngüye düşebiliyoruz. Belki ilk adım olarak evdeki malzemelerle kendine lezzetli ve pratik tarifler hazırlayabiliriz. Unutma, her değişim küçük adımlarla başlar. Kendine karşı nazik ol ve eğer bu konuda yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! 💪 Mutlu olacağız. 💖