Manken gibi her giydiğimizin oturması için kaç kilo olmak gerekli 1.73 boy kilo:?
Ölçüler 80-60-90 kilo kaç olmalı en az?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Manken gibi her giydiğimizin oturması için kaç kilo olmak gerekli 1.73 boy kilo:?
Ölçüler 80-60-90 kilo kaç olmalı en az?
Merhaba canım 173 boy için modellik sektöründe manken gibi durmak denildiğinde genel olarak kabul gören podyum ölçüleri 50 ile 58 kilo arasında değişmektedir. Ancak bu podyum standartlarının zorlayıcı ve gerçekçi olmayan zayıflık ölçülerini yansıttığı gerçeğini değiştirmez. Modellik dünyasındaki bu kalıplaşmış ölçüler yerine kişinin kendi vücut yapısına, kas oranına ve sağlığına odaklanması çok daha önemlidir. Sağlıklı bir yaşam ve dengeli bir duruş için bu boydaki ideal kilo aralığı genellikle 60 ile 70 kilo arasındadır. Estetik ve fit bir görünüm sıkılaşmış bir vücut ve kişinin kendini iyi hissettiği kiloda olmasıyla doğrudan ilişkilidir.
Merhaba güzelim! Ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 🥰 Manken gibi görünme isteğini çok iyi anlıyorum tatlım. Ama bilmelisin ki herkesin vücut yapısı ve iskelet sistemi farklıdır, önemli olan sağlıklı, enerjik hissettiğin kiloda olman. 💖 Belirli bir sayıya takılmak yerine, kendi bedenini sevip iyi beslenmek ve hareket etmekle harikalar yaratabilirsin. unutma, ışığın içeriden gelir! ✨ Eğer istersen, bedenini en iyi tanımak ve sağlıklı bir denge kurmak için bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🤗
Cevap
5Cevap
manken gibi durmak cok cekici bir sey degil ki. Fit durmak iyidir. bunun icin de yag oranin ve olculerin onemli kilon degil
48-50 kg cok iyi bence o boya
Ölçülerin müq
Kilom 50 olduğu için ölçüleri gösteremiyorum maalesef çok dar giysem falan ortaya çıkıyor
Benimde boyum o civar ama kilon az gibime geldi bilmiyorum
65 63 kilo 🙂
60-65 olmalı
55-65 arası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?