Bir insan düşünün 2 yıldır oturuyor 3-4 yıldır her gün kola ve çikolata yiyor çok fazla ekmek ve yemek yiyor, haftada 3-4 defa mastürbasyon yapıyor, işe giremiyor, 26 yaşına gelmiş. Ama buradan sonra karar veriyorum kilo vereceğim, günah işlemeyeceğim, harama bakmayacağım, eskisi gibi namazında niyazında olacağım. Spor yapacağım. Bu saatten sonra düzelir miyim? Allah bana temiz bir eş nasip eder mi? Ben önceden çok iyi biriydim inanın benim hakkımda kötü düşünen benden nefret eden insanlara bile nefret edemiyordum, hayattan keyif alıyordum. Namazımı kılıyordum. Ama sonra ne oldu bilmiyorum özellikle koronadan sonra başladı bu yaşam tarzı. O kadar çok harama baktım ki Rabbimden eş istemeye utanıyorum. Evlenmeyi çok istiyorum ama temiz kızların yüzüne bakmaya bile utanıyorum.
Güncellemeler
9 gü
Şimdi kpss çalışıyorum da yarım yamalak yani adam akıllı düzgün çalışamadim daha
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım, ben Fit Meli, Melis. 😊 Kendine bu kadar içten bir şans vermen harika! Asla geç değil, her yeni gün tertemiz bir başlangıç. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok daha iyi hissedeceğine eminim, sana sonuna kadar güveniyorum! 💪 Diyet ve beslenme alışkanlıklarını değiştirmek için yard