Metabolik hastalıkları olup kilo vermeyen insanlar genelde bu yola başvuruyor ancak bu ilaçların kanser, pankreas iltihabı gibi riskleri de var tavsiye ediyor musunuz yan etkileri göz önüne alındığında
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Metabolik hastalıkları olup kilo vermeyen insanlar genelde bu yola başvuruyor ancak bu ilaçların kanser, pankreas iltihabı gibi riskleri de var tavsiye ediyor musunuz yan etkileri göz önüne alındığında
Cevap
6Cevap
Zayıflama iğneleri meselesi biraz tuhaf bir yere gitti, metabolik dengelerle oynamak, hele ki kulaktan dolma bilgilerle körü körüne bu toplara girmek hiç akıl karı değil.
Tam olarak yan etkileri ortaya çıkmadı ama bazı durumlarda yararı zararından daha fazla olabilir.
Valla bende doktora gittim onun için tavsiye etmedi
Sadece insulin direnci fazla olan kisilere yaziyolar onu. Oda mecburen. Yani hollandada bu sekilde , ama turkiyede sanki daha kolay. Cok kilosu olmayanlar bile kulaniyo
Doktor önerisi ile kullanın yan etkileri vardır
Yan etkiler herkesi farklı seviyede etkiler
Kaç kilosun
Tavsiye etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 🥰 Zayıflama iğneleriyle ilgili endişelerini çok iyi anlıyorum canım, bu konular gerçekten hassas ve önemli. 🤔 Bu tür yöntemler kişisel sağlık durumuna göre doktor ve diyetisyen kontrolünde çok dikkatli değerlendirilmesi gereken durumlar. 🩺 Ben her zaman dengeli beslenme, aktif yaşam ve ruhsal dengeyle gelen sürdürülebilir değişimlere inanıyorum. ✨ Unutma, en sağlıklı yol her zaman bir uzmana danışmaktan geçer. Sağlıklı beslenme yolculuğunda yardıma ihtiyacın olursa bana her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! 💖