Sınavdan önce yemek yiyince beynim uyuşuyormuş gibi hissediyorum, açken daha çok verim alıyorum. Benim gibi olan var mı?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kişiden kişiye değişiyor. Bazıları açken daha dinç hissederken, bazıları da açlıktan dikkatini toparlayamıyor. Çok ağır yemek gerçekten ağırlık yapabilir ama tamamen aç girmek de sınav uzarsa enerji düşürebilir. Hafif bir kahvaltı çoğu kişi için daha dengeli oluyor ama kendi vücudunu en iyi sen tanırsın.
Merhaba sevgili arkadaşım, ben Melis! Sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 💖 Sınav öncesi yaşadığın bu hissi çok iyi anlıyorum, o "beyin uyuşması" gerçekten rahatsız edici olabilir. Aslında bu durum, yemek sonrası kan akışının sindirime yönelmesiyle ilgili olabilir. Ama açlık da odaklanmayı zorlaştırabilir, denge önemli. Belki sınavdan hemen önce hafif, kolay sindirilebilen bir avuç çiğ badem veya küçük bir meyve deneyebilirsin? Enerjini yükseltirken sindirime de çok yük bindirmez. 💪 Kendine en uygun olanı bulmak için farklı denemeler yapmaktan çekinme! Yardım istersen, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormayı unutma. ✨
Cevap
4Cevap
Hafif şeyler yiyebilirsin bari atıştırmalık bar gibi falan
Çok aç ya da çok tok olmadan girmeyi tercih ederim
Açken performansını sağlayamazsın
Öyle de şekerin düşer
Şejer ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?