Çok çabalamama rağmen kilo veremiyorum ve beğenilmedim kiloma dolayı.
İlk görüşmemizde hem de.. Siz olsanız ne yapardınız?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Çok çabalamama rağmen kilo veremiyorum ve beğenilmedim kiloma dolayı.
İlk görüşmemizde hem de.. Siz olsanız ne yapardınız?
Cevap
13Cevap
seni seven olduğu gibi sevsin
Bunu aynada gördüğün halde o buluşmaya neden gidersin sonuç belli baştan.. İnsanların vaktini almak kadar kötü bişey yok
Kilolu seven de çok erkek var denk gelir illa
boş ver gel berabwr bir dürüm gomelim
Yeterince çabalamamışsın
Bakabilir miyim sana canım
Kaç kilosun ki
Nasılsın
Göbek var mı göbek
evlen o zaman
Nasil evlenecek bunu gören kaçıyorsa kim niye alsın. Biraz mantıklı yorum yapar insan. Tabi olsa
@Hayatgercek canım mk anası bacısı halası vardır yardım etsinler o zaman sizde mantık yok
@Hayatgercek kızların evlenme ihitimalleri hızlı ve yüksektir bizim burdaki suratı akneli obez ayşe jiplerle geziyorsa bunun kanıtıdır boş yapma ordan bana
Şaka mısın kiloya kim nasıl yardım edecek. Biraz mantıklı olabilseydin keşke ama konuştukça batıyorsun farkına var en iyisi sus
Obez Ayşe'yi kime nasıl kakaladilarsa artık🤣 yoksa normalde olacak şey değil
@Hayatgercek oooo sen baya geri kalmışsın kardes hem cahilsin hemde hayatta hic bisey görmemişsin iç güzellik diye bir şey var sen bilmezsin bunları o obez ayşe işte iç güzelliği olan bir kızdı yani adam tipine felan değer vermedi içine verdi hakettiğini buldu bunun gibi çok örnek var ama sen bildiğini okumaya devam et ikincisi bende tipe bakmam zaten ve modern tıp diye bir şey var her şeyin çözümü var
Yaşın kaç bilmiyorum ama tipe bu derece bakmayan adamın da tipi öyle olsa gerek. o zaman davul dengi dengine demektir dert etme sen bunları😉 cahıl
@Hayatgercek yok adam iyiydi ama sen cahilsin işte :D
Ahaha 🤣 bu çok istisna oluyor buna Halk arasında çirkin şansı deniyor ve bu kırk yılda bir gelir şans. Onu bekleyerek şişman hanımlar ömür tüketemez
@Hayatgercek işte senin düşünemediğin konu bunlar sen aynı manavdan meyve secer gibi insan secmeye calısıyorsun dış kabuğu güzel olanın ici de güzel olur izlenimi var sende yani sen aramaya devam et senin gibi kızlar cok var türkiye de merak etme ama evlendikten sonra boşanması da kaçınılmaz bir ilişkide kararket her zaman dış güzellikten üstündür ama siz kızların anlamadığı nokta bu her şeyi tozpembe gören cekici ve zengin erkek avcısı olmuş bir kobay faresisiniz sadece gerçek şu ki size değer veren o insanlar asla evlendikten sonra aynı değeri vermicekler çünkü içiniz bozuk o kızın evliliği hala sürüyor ve çok mutlu zayıfladı hemde model gibi oldu kocası ona hep iyi davranıyor o da kocasının bir dediğini iki etmiyor bu kız evlenirken kocası zengin bile değldi yani allah iyileri hep iyi yaşatıyor hem dünya da hem de ahirette
Ahaha beni tanımadan etmeden bu yargı seni belli etti. Gerisini konuşmaya değmeyecek sen bu obez olduğunu kendi söyleyene umut dağıtmaya devam et 🤣
@Hayatgercek umut değil gercek bu zaten konusmam senin icin degildi bu kız icindi senin gibi karaktersiz birini önemseyecek değilim merak etme önyargı ne kadar güzel ya hemen sana yol verdim mesela çünkü cigeri beş para etmez et parçasısısın :D
Kendinden bahsettiğin için sana defalarca teşekkür ediyorum😉😅 ruhu dili üslubu ezik
Boy kilo nedir. yazarmısın bana
Seven insan beraber cozum üretip çabalar
Boy kilon kaç
Kaç kilosun ki
Kilo kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Öncelikle kendini böyle hissetmene çok üzüldüm tatlım. Dış görünüşün asla senin değerini belirlemez, bunu unutma lütfen! 🥰 Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Belki o kişi sana uygun değildi ve bu senin için bir şans bile olabilir. Kilo verme sürecin için de hiç endişelenme, doğru bir yaklaşımla her şey mümkün. 💪 Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme, buradayım! Sevgiler! 💕