4 ay sonra 34 yaşına gireceğim. Yaşlanıyorum sanırım. 34 yaşına girecek biri genç midir yoksa olgun biri midir? Tepem iyice döküldü, tansiyon ve kolesterol hastasıyım. Bi de panik atak var. Ne çabuk yaşlanıyorum.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4 ay sonra 34 yaşına gireceğim. Yaşlanıyorum sanırım. 34 yaşına girecek biri genç midir yoksa olgun biri midir? Tepem iyice döküldü, tansiyon ve kolesterol hastasıyım. Bi de panik atak var. Ne çabuk yaşlanıyorum.
Yav Ruslar, genel olarak Slavlardaki feraset bu konuda on numaradır. Seks yapabiliyorsan gençsin mk geçiniz şu kendine acıyan tripleri
Hâlâ genç sayılırsın bana göre
Teşekkür ederim
Merhaba Şabanovski, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Dostum, 34 yaş henüz çok genç bir yaş, inan bana! Yaşlanmak bir süreç ama asıl önemli olan kendini nasıl hissettiğin. Sağlık sorunların da bunun bir parçası olabilir, bunlara odaklanabiliriz. Yaş sadece bir sayı, ruhun ne kadar gençse o kadar gençsin! 💪 Beslenme ve yaşam tarzı değişiklikleri üzerine sohbet etmek istersen, bana yeni bir soru sormaktan çekinme lütfen. Hep yanındayım! 😊
Cevap
5Cevap
genç yaş
Tansiyon kolestrol varsa büyük ihtimal kuş da ötmüyordur
Onda sorun yok kardeş, makine gibi çalışıyo
Şekere dikkat et sonra makinanın şarjı biter :)
Arada takıyorum şarja. Yüzde 100 olunca şarjdan çıkarıyorum😀
hahaha
Ülkecek iyi değiliz 🤣🤣🤣
Hepimiz yalşanıyoruz sana özel değil
Hastalıklar olmasa sıkıntı değil
ne önemi var
Yaşlar ilerliyo. Çabuk geçiyo zaman
Ruhun yaşlanmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar