Kabız da
Bu aralar mide şikayetlerim hep var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşten gelince
Midem çok kötü oldu uyudum ama sığınamadım
Uyanınca istifrağ ettim o kadar kötüyüm ki nasıl geçer
2 tane tost iki yarım kızarmış biber kızarttım patates kızartması yedim domates soslu benim midem inanılmaz kötüleşti midem taş gibi şişti yanıyor ben bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum 🥲 bugün mide ile ilgili konu geçti ben de midemde yara var dedim birisi de yara olsa duramazsın dedi nazara mı geldim bilmiyorum çok kötüyüm
Cevap
4Cevap
Tost makinesine baktır bence Çünkü çoğu zaman ondan olur bu tarz olaylar
Klima veya güneşte yürüdüm mü bendee aynısı oldum geçen hafta
Benim normalde zaten mide rahatsızlığım var tekrar dan gastorolojiye görünmem gerekiyor ihmal ediyorum, bu haralar da hava sıcak ya hep başım ağrıdı
Bağırsak şikayetlerim de var Allah kimsenin başına vermesin gerçekten ben bugün çok kötü oldum
İshalim hem hem kabız
Hayat bazen yüzüme öyle acı çarpıyor ki, yaşadıklarımı tarif edecek kelime bulamıyorum. “Bu da benim imtihanım.” demekten başka çarem kalmıyor.
Az önce yine ağladım. Bazen insanın içindeki yük, gözyaşı olup akıyor. Ağlamak güçsüzlük değil; insanın içinde birikenleri sessizce dışarı bırakmasıdır.
Belki de her gözyaşı, sabra ve daha güzel günlere açılan bir kapıdır. İnşallah bugün canımı yakan her şey, yarın bana güç veren bir hatıraya dönüşür.
Gerçekten sağlık olmayınca hiçbir şeyin tadı kalmıyor. En büyük zenginlik de sağlık, en büyük mutluluk da sağlık. İstediğin kadar paran olsun, istediğin kadar hayallerin olsun… Sağlığın yoksa hiçbirinin bir önemi kalmıyor. Geçen yine ağladım. Aslında çok büyük sıkıntılarım var diyemem. Çevremde yaşananları görünce hâlime şükrediyorum. Ama bazen insanın kendi yükü de ağır geliyor.
Küçüklüğümden beri yaşadığım sağlık sorunları… Gözlerim, midem, bacaklarımdaki rahatsızlık, bağırsak problemlerim… Bazen kendi kendime “Bunların hepsi beni mi buluyor?” diye düşünüyorum.
Sonra durup düşünüyorum; belki de herkesin dışarıdan görünmeyen bir imtihanı var. Kiminin derdi sağlığı, kiminin ailesi, kiminin geçimi, kiminin de kalbi. Benim payıma da bunlar düştü demek ki. Kolay değil ama yine de umudumu kaybetmek istemiyorum. Bir gün dönüp bugünlere baktığımda, “Hepsini atlattım.” diyebilmeyi umut ediyorum. O zamana kadar sabretmekten, şükretmekten ve elimden geleni yapmaktan başka çarem yok.
Soda iç veya salatalık ye
Ayran iç, kekik suyu iç
nane limon cayı ic gastro bölümne görn
Dahiliye ye gidip sıra almam lazım oda o bölüme yeşil alan açacak ben ordan sıra bulmaya çalışacağım
bide helva yee kahvaltıda midye cok iyi gelir
Sarımsak yut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Moldovyapapatya, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Çok geçmiş olsun güzelim, şu an ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum. 😔 O kadar ağır yiyecekler üst üste gelince midenin isyan etmesi çok doğal. Kendine biraz dinlenme ve hafif şeyler yeme şansı tanı. Belki biraz zencefilli çay iyi gelebilir. Böyle durumlarda doktor kontrolü de çok önemli, ihmal etme lütfen. 🙏🏻 Diyet & Beslenme ile ilgili başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa her zaman yeni bir soru sorabilirsin. 🥰