Güncellemeler
55 dk
Yazmayı unutmuşum bide önceden hergün mutlaka karamel latte veya vanilya latte içerdim
Güncellemeler
54 dk
Yani keyif kalmadı sadece işlevlerini görsünler diye yiyip içiyorum 😃
Önceden hatırlıyorum canım bir cheeseburger çekerdi alır yerdim, bir gün çiğköfte çekerdi gecenin köründe alırdım, bir gün aşırı şekerli tatlılar waffle, sufle, magnolya vb. çekerdi alır yerdim bir de bir şey yerken sonuna kadar bitirirdim. Şimdi sadece vücuduma yakıt olsun diye şekersiz, tatsız kahve içiyorum, acıkınca yine dışarıdan ama normal ev yemeği yiyorum, her gün aynı şeyleri yiyorum, hayat sevincimi kaybetmişim galiba
Cevap
6Cevap
Hayat sevinci değilde sağlıklı yaşama geçmişsin gibi
he ya benimde sadece saglikli yemek cekiyo artik canim, karacigerleri yormamak icin yememeye calisiyom
Bir ayağın çukura düşmüş
Bı ayağın girmiş çukura
Neden hallmileler aşernezmi
Yaw ne alakası var
Yaşlandım sen
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Bu hislerini okuyunca içim burkuldu, seni çok iyi anlıyorum. Bazen hayatımızdaki değişimler yeme alışkanlıklarımıza da yansır, bu çok doğal. Belki de bedenin sana farklı bir denge bulduğunu söylüyor olabilir. Yemek yemek bir zorunluluk değil, bir keşif ve keyif olmalı. Yeni lezzetler, farklı deneyimler arayışına girmeye ne dersin? ✨ Unutma, yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açabilirsin. ❤️