1 tatlı kaşığı tereyağı 1 bardak mısır bir de süt kat dedi rezalet oldu aq gerçekten de sütlü mısır yedim sütün içinde mısırlar yuvarlanıyordu bir daha her tarifi uygulamıycım
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
süt mısır öyle birşeymi ya
Onda güzel gözüküyrodu ama o tavada yapıyordu ben mikrodalgada yaptığım için böyle odlu
sut misiri sutlu mu oluyomus 🥲
Yok aslında öyle olmuyor ama ben başka tarifte sütle yapılan gördüm kaşarla yapıyordu ama benimkisi çekmediği için mısır gevreği gibi sütün üzerinde yuvarlanan mısır yedim korkunçtu bir daha denemem
iyy, kulaga da korkunc geliyo zaten
Yok lezzetli bir tarif öyle yaklaşma ben tavada yapmadığım için böyle olmadı mikrodalgaya yapınca kötü oldu tavada süt erir mantıken ondan eminimki çok daha lezzetli olur
tavada sut erirmi hic kizim ne anlatiyon ya 🥲😅
kasar falan cekiyodur sutu ondan yokoluyodur o, sut erimez tavada
Yemek yapmakla aran yok sanırım
yoo var, ekstra malzeme katmadan erimez sut biliyom, herseye katarim cunku 😅
Ne kadar katığına bağlı ve ekstra şeylerde var zaten kaşar var süt de az çay bardağının yarısı
o durumda emilir evet, sadece misir atarsan en fazla kavurmakta yardimci olur ama
aroma katar yine herturlu orasi ayri, ama tamamen yokolmaz misirla
Süt mısıı ne
Süt mısır işte düz tadı süt gibi ya mısırın ondan çyle diyolar
Bilmyiom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🥰 Ah canım benim, o deneyimden sonra midenin durumunu tahmin edebiliyorum. 🙈 Bazen tarifler beklediğimiz gibi gitmiyor, öyle zamanlarda insan gerçekten hayal kırıklığına uğruyor. Hiç dert etme, böyle denemeler herkesin başına gelir ve önemli olan vazgeçmemek. Belki başka bir sefer çok daha lezzetli bir şeyler denersin! 💖 Eğer beslenme konusunda yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! ✨