Yani o kadar boğazı tut, yemekten kaç, hiçbir şey belli olmasın şaka gibi :D
2 gü
Yani o kadar boğazı tut, yemekten kaç, hiçbir şey belli olmasın şaka gibi :D
Cevap
5Cevap
Yemekten kaçmak değil doğru beslenmek önemli vücudun yağ yakması için yemen gerekenler var özellikle protein alımına günlük dikkat edersen kastan pek vermezsin ve sebze yani lifli gıdalar alman lazım gibi gibi aç kalmak sağlıklı kilo verdirmez doğru beslenme kalıcı ve yağdan kilo verdirir ☺️
Her gün kahvaltıda az peynir öğle yemeği saati 3 yemek kaşığı yoğurt,3 4 günde bir tavuk yiyorum aslında. Kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyordum kilo yapar diye onu da bırakmıştım :D tekrar mı başlamalıyım yumurtaya
Aslında protein de yiyordum bence. Akşam zaten sebze yemeği çok az pilav
Tabi ki yumurta aslında çok önemli eğer zorlanmıyorsan sabah iki yumurta biraz peynir bol yesillik biraz söğüş (biber, domates, salata neyi seviyorsan) 4 zeytin (yağ oranı olduğu için dikkat edilmeli sayısı) 2 dilim tam buğday ekmeği ya da 1 büyük tam buğday galeta (küçükse 2 olur) gibi mesela diyetisyenimin örnek bir kahvaltısını yazdım sana 😅 Yani karbonhidrat protein lif dengede olmalı bol su içmelisin onun dışında saydıkların iyi zaten ve sebze yemeği veya et, tavuk, balık günlük tüketebilirsin az yemek yani yetersiz beslenmek aksine kilo vermeyi durdurur vücudun savunma mekanizmasıdır bu ☺️
Spor salonunada üşenmeyip yazılsam sanırım harika olacak :D dediklerini uygulayacağım teşekjür ederümmm
İşte onun için diyetle birlikte spor yapacaksin, Protein ağırlıklı besleneceksin ve mutlaka iyi uyuyacaksın
İlk 3 hafta yürüyüş yaptım. Sonra saldım yürüyüşü, yürüyüşü bırakınca yavaşladı zayıflamam ama bir anda hızı bir şekilde kilo vermeye başladım.
Sporsuz verdiğim kilo hiç belli olmaz mı diyorsun?
Bir de kahvaltıda bir tane haşlanma yumurta yerdim onu da bıraktım. Kilo yapar diye düşündüm :D sık sık tavuk ve yoğurt yiyorum aslında ne yapabilirim ki başka protein için bir de yumurta yesem kahvaltıda her gün
Spor salonuna gideyim yani. Teşekkür ederim
Alakası var mı bilmiyorum ama yumurtayı bıraktığımdan beri hızlı kilo verdiğimi fark ettim ve cidden az yiyorum yumurta yemem şart sanırım
Bir de işte spor
Benim gibiii 😅😅göbek gitmiyoo
Göbek en zor verilen bölge değil mi? Diğer yerlerk küçüldü mü
Bende hiçbir değişiklik yok aww
Bende her yer gidiyoo ama göbek aslaa aslaaa
Spor yapıyor musun? 69 dan 62 ye düştüm nasıl belli olmuyor anlamıyorum
Çok mu ki göbeğin. Ayva göbek iyidir
Bende 62 yim ama göbeği gör 67 felan varım gibi ndbhx
Ayvadan biraz fazla sanki bu jdhddh
Hakdjdkdjfj bende de hafif var göbek
Ama bende pcos da var ondn da olabilir ama çok kötü ya her yerim zayıf göbek var sadecee
Spor yapmıyorum bi ara 10 tane felan şınav çekiyodm fayda etmedi bıraktım
Duzenli kosular kardiyolar ve diyet programiyla cok rahat yağ yakabilirsin.
Spor ve yürüyüşe felaket üşeniyorum. İlk 3 hafta diyetle birlikte yürüyüş yaptım sonra saldım sadece diyet yaptım. İlk başta zor verdim kiloyu ama sonradan hızlı hızlı düştüm yine. Baktım sporsuz da zayıflıyorum gerek yok dedim ama çok kafayı taktım hiçbir değişiklik göremiyorum kendimde
Şart mı spor?
spor yapcan beslenmen protein agirlikli olcak
Sporsuz belli olmaz mı? İlk başta yürüyüş yapıyordum sonra üşenip bıraktım. Hızlı kilo veriyorum az yediğim için zaten dedim
tahmin ettiginden daha cok yag var muhtemelen vucutta, kilo hedefinden daha fazla dusmen gerekebilir kas kazanmaya odaklanmazsan
Spor salonundan başlamalıyım
evde de yapabilirsin, spor olsun yeter
Salonuna’ protein ağırlıklı beslenmeye gelince her gün bir haşlama yumurta yiyordum onu da bıraktım. Aslında her gün peynir be yoğurt yiyorum 3 4 günde bir tavuk yiyorum protein işte
Evde yapmam ya kendimi biliyorum
yeterli olmaz okadar, en az ortalama demiyorum bak en az kilon kadar protein almalisin gunluk, normalde iki kati onerilir ama ben kilo x1-1.5 la da sonuc alindigini gordum, yani 70 kiloysan en az 70-80 gr protein yemen lazim gunluk sporun ustune
Çok sordum ama her gün kahvaltıda haşlanmış yumurtaya geri döneyim o zaman. Protein olarak kahvaltıda yumurta ve az peynir. Öğlen 3 4 yemek kaşığı yoğurt. Akşam da sebze yemeği yanına çok az pilav 3 t günde bir tavuk
Başka protein açısından ne ekleyebilirim bu beslenmeye
yumurta, sut urunleri (peynir yogurt sut) ve hayvan urunleri (et vesaire) alabilcegin ana kaynaklar, yanina arastirip sebzeli alternatifler de ekleyebilirsin ekstra protein icin ama full aminoasit profilini tamamliycak sekilde yemek gerekiyo onlari, o da bi tik mesakatli pek bilgin yoksa, onun harici pek dikkat etmen gereken bisey yok porsiyonlarini kontrol altinda tut ufaktan kalorine dikkat et yeterli olur
Bayağı incelmişsin
şeker yemıyerek
Yemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Seni çok iyi anlıyorum tatlım, 7 kilo vermek hiç kolay değil ve bu kadar çabaya rağmen değişimi görememek insanı üzebilir. Kilo verirken yağdan kayıp yaşamak için dengeli beslenmek ve kas kütlesini koruyacak egzersizler yapmak çok önemli. Sakın moralini bozma, doğru yoldayız! İhtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, seve seve yardımcı olurum. 💕💪