Lütfen bu konuyla ilgili bir öneriniz veya bir bildiğiniz varsa dile getirir misiniz?

Merhaba. Üniversite öğrencisiyim. Tam da bu sene 25 yaşıma bastım ki ciddi bir sağlık sorunum oluştu adeta sınanıyorum gibi, çünkü önceki yıllarda hiç sağlık sorunum yoktu senede 1-2 defa doktora uğrardım o da soğuk algınlığı için sinüzit için vs. Tam 25 yaşımı doldurdum babamın sigortasından yararlanamaz hâle geldim birkaç ay sonra dizimde yürümeyi engelleyecek bir ağrı çıktı. İki saat aralıksız yürüyüş yapmıştım önce ayak bileğimde ağrı oluştu sanki bir sinir veya bir bağ sıkışmış da acıyor gibiydi. Neyse bu ayak bileği ağrısı 1-2 güne geçti. Birkaç gün içinde dizimde ağrı oluşmaya başladı. Dizim ile ayağım arasındaki bir kas sanki gerilmiş gibi ve üst bacağım alt bacağıma baskı yapıyormuş gibi bir ağrı var ve sadece yürüyünce tetikleniyor.
Küçük bir şehirdeyim doktora gittim zar zor yer aldım o hasta hengâmesinden dolayı sadece diz ağrısı diyebildim doktora ayak bileğindeki ağrıdan bahsedemedim, doktor da pek ilgili değildi muayene bile etmedi direkt film çektir dedi. Sonrasında filmde bir şey yok bir hafta ilaçları kullan geçmezse bu sefer MR çekeriz dedi. Bu arada tüm muayene film ilaçlar vs 2-3 bine patladı bana. Bir hafta doldu maalesef hiçbir değişiklik yok. Yürümeye çalıştığımda ağrıyor adeta yürüyemiyorum. Lütfen bir akıl verin bir öneri verin. Derdimin devası ne olabilir? ☹️
MR için de gidince yine bir sürü para tutacak, fakir bir ailenin çocuğuyum bu da ayrı zorluyor insanı.
Lütfen bu konuyla ilgili bir öneriniz veya bir bildiğiniz varsa dile getirir misiniz?