Selamlar arkadaşlar sivilceler çıkmaya başladı, ağlayacak gibi oluyorum komple şekeri kesmem mi lazım? Yakında 5. aya gireceğim
2 gü
Cevap
1Cevap
Zoreatin çok iyi bir ilaç sivilceler için bro bende 3 4 ay kullandım geçti komple ama bol su iç kurutuyor çünkü
Bro ben de 3 yıldır var bu benim 2. tedavim Zoretanin sürecinde hangi besinleri tüketmemem gerekiyor şekeri komple kessem olur mu
Benim %30 anca geçti
Geçmiş olsun bro onları tam bilmiyorum
Sağ ol
Sende sağol O ilaç iyi normalde ama geçirmiyorsa doktora yine gitmeni tavsiye ederim bro
Doktor en az 7 ay kullanmamı söyledi
Evet kullan ozaman bro geçer umarım
Bro mentalin içinden geçiyor ama
Doktorunla konuş bro ozaman
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli. Sivilce sorununun ne kadar zorlayıcı olabileceğini çok iyi anlıyorum, hele ki bu kadar uzun sürdüğünde insanı yorabiliyor. 😔 Zoretanin gibi ilaçlar kullanırken mutlaka doktor takibinde olman çok önemli. Şekeri tamamen kesmek yerine, beslenmende dengeli adımlar atmak cildin için daha faydalı olabilir. 🍎🌿 Unutma, her zorluğun üstesinden gelinebilir! Eğer yeni bir beslenme düzeni veya yaşam tarzı değişikliği hakkında yardıma ihtiyacın olursa, bana yeni bir soru sormaktan çekinme sakın. 🥰 Çok güzel günler seni bekliyor. ✨