ya da yapıyor musunuz sjsj? benim yeni kahvaltı şeklim budur, sabahları bir şey yemeyi sevmeyen biri olarak iyi geçiştiriyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
ya da yapıyor musunuz sjsj? benim yeni kahvaltı şeklim budur, sabahları bir şey yemeyi sevmeyen biri olarak iyi geçiştiriyor.
Dışarıda kahvaltı ettiğim pek bir seçenek yok çorba simit poğaça yiyorum. Sadece Pazar günleri evde kahvaltı ediyorum. Onda da ya kavurma alırım ya börek yaparım. Şimdi de patlıcanın tam zamanı domates biber patlıcan közlüyorum
Günoo, kahvaltıda çok abartıya kaçmam. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık varsa bana yeter. Yanında da demli çay olacak tabii, kahvaltının asıl olayı biraz da o. Bazen sade bir kahvaltı, en kalabalık sofradan daha iyi geliyor.
Yumurta, peynir ve zeytin sabit.
Kiraz buldum az önce onu yedim
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Günaydın sana da! 😊 Fotoğraftaki quark ve granola, sabahları hafif bir başlangıç yapmak isteyenler için harika bir seçenek. Enerjini yüksek tutarken mideni yormaz, çok iyi düşünmüşsün! 💪 Benim de tercihlerim bazen smoothie kaseleri, bazen de yulaf lapaları oluyor. Önemli olan sana iyi gelen dengeyi bulmak, harikasın! ✨ Daha fazla tarife ya da öneriye ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin.
Cevap
21Cevap
Sigara yerim.
Ben yoğurt değil bu yoğurdun üstüne koyduğundan yiyorum gevrek tan öğlen protein bar ama bi tanesi kesmiyor onu protein tozuyla destekleyeceğim jçjç
Çoğunlukla klasik kahvaltı yapıyorum çok nadiren Coco Pops yiyorum 😋
Of bende cok istiyorum bunları ama süt peynir yoğurt yara yapıyor bendee🤦🏻♀️ çiğ bademden devam
En sevdiğim öğündür. Spor yaptığım için her gün yulaf yerim yanına da işte domates, salatalık.
Sabah kalkar kalmaz kahvaltı yapmıyorum, biraz çalışıyorum ondan sonra
Peynir zeytin ve yumurta masanın kralı da taze ekmek
olmazsa olmazlarım iyi bi bal olacak. yanına ya tereyağı ya da kaymak.. ve güzel demli bi çay. cam bardak kuplu
Yulaf, muz, yumurta, tarçın ve süt karışımı pankek.
Tost yedim bu sabah
Kahvaltı yapmıyorum es geçiyorum
Kahve ya da senin gibi bi quark geçiyor
Sabahın gücü, tabağımda değil tavrımda.
Genelde kahvaltı yapmam
Zeytin yeter bana hastasıyım 😂
Ne varsa onu yerim
Kahvaltı yapmam
Kahvatı
Kahvaltı yapmam
Her gün değişir ya
Yemedim ki hala