ya da yapıyor musunuz sjsj? benim yeni kahvaltı şeklim budur, sabahları bir şey yemeyi sevmeyen biri olarak iyi geçiştiriyor.

ya da yapıyor musunuz sjsj? benim yeni kahvaltı şeklim budur, sabahları bir şey yemeyi sevmeyen biri olarak iyi geçiştiriyor.
Cevap
10Cevap
Ben yoğurt değil bu yoğurdun üstüne koyduğundan yiyorum gevrek tan öğlen protein bar ama bi tanesi kesmiyor onu protein tozuyla destekleyeceğim jçjç
Of bende cok istiyorum bunları ama süt peynir yoğurt yara yapıyor bendee🤦🏻♀️ çiğ bademden devam
En sevdiğim öğündür. Spor yaptığım için her gün yulaf yerim yanına da işte domates, salatalık.
Peynir zeytin ve yumurta masanın kralı da taze ekmek
Sabah kalkar kalmaz kahvaltı yapmıyorum, biraz çalışıyorum ondan sonra
Kahve ya da senin gibi bi quark geçiyor
Sabahın gücü, tabağımda değil tavrımda.
Genelde kahvaltı yapmam
Zeytin yeter bana hastasıyım 😂
Kiraz buldum az önce onu yedim
Her gün değişir ya
Yemedim ki hala
hafif yemekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Günaydın sana da! 😊 Fotoğraftaki quark ve granola, sabahları hafif bir başlangıç yapmak isteyenler için harika bir seçenek. Enerjini yüksek tutarken mideni yormaz, çok iyi düşünmüşsün! 💪 Benim de tercihlerim bazen smoothie kaseleri, bazen de yulaf lapaları oluyor. Önemli olan sana iyi gelen dengeyi bulmak, harikasın! ✨ Daha fazla tarife ya da öneriye ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin.