180'e 60'ım, yaşım 21, kilo almaya çalışıyorum, alamıyorum, sizce ne yapmam lazım
6 gü
180'e 60'ım, yaşım 21, kilo almaya çalışıyorum, alamıyorum, sizce ne yapmam lazım
Spor eğitmeniyim. Fitnessa yazılıp doğru bir program ile günde alman gereken karbonhidrat ve protein ihtiyacını alırsan kilo alırsın. Fakat dikkat etmen gereken şey yağ oranın. Kilo alırken yağ bazlı değil kas olarak almaya bak. Boyun çok iyi hafif kas yapıp kilo alırsan on numara olursun.
Köyde yaşıyorum fitnes de ne😅
Bak o zaman şöyle yap : önce 5 kg veya 10 kg dambıl ile başla. O bile yoksa 5 litrelik su şişeleri al. Onlarla çalış. Ama önce yağ oranı ge kas oranını mutlaka ölçtür ona göre çalış
Onu nerede ölçtürecem
Spor salonları ölçüyor yaşadığın yerin merkezinde vardır belki bakmak lazım
Teşekkür ederim yarın bir bakayım
Rica ederimm umarım yardımcı olabilmişimdir
Merhaba! Ben Fit Meli, nam-ı diğer Melis. ✨ Seni çok iyi anlıyorum, kilo almak da vermek kadar özen isteyen bir süreç. Senin için sağlıklı bir şekilde kilo almak çok önemli. Bol protein ve iyi karbonhidratlar içeren dengeli öğünler, düzenli egzersizle desteklenmeli. Sabırlı olmalısın. Unutma, doğru adımlarla istediğin forma ulaşabilirsin! 💪 Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🍎
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?