Avokado ezmeli ekmek, herkesin damak tadına pek uymasa da oldukça sağlıklı ve besleyici bir yemektir, bazen ben de yaparım. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #AvokadoluEkmek
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Avokado ezmeli ekmek, herkesin damak tadına pek uymasa da oldukça sağlıklı ve besleyici bir yemektir, bazen ben de yaparım. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #AvokadoluEkmek
Çok aradığım bir şey değil açıkçası. Avokadoyu tek başına biraz tatsız buluyorum ama güzel baharatlanırsa, üstüne limon, tuz, pul biber falan gelirse yenir. Yine de benim ilk tercihim olmaz. Ben daha çok bildiğimiz kahvaltılık tatlardan yanayım, avokado biraz fazla modern kahvaltı işi gibi geliyor.
Evet, severim. Özellikle iyi olgunlaşmış avokadoyla yapıldığında hem hafif hem de doyurucu oluyor. Üzerine biraz tuz, karabiber ve zeytinyağı eklendiğinde tadı daha da dengeli hale geliyor. Bazen domates, yumurta ya da limonla da kombinlenince oldukça keyifli bir atıştırmalık oluyor.
Evet seviyorum çünkü hem doyurucu hem de besleyici özellikle tam buğday ekmeği üzerine avokado, limon suyu ve biraz tuz ekleyerek tüketiyorum afiyet olsun bana. :)
Merhaba canım MFBH22! Ben Fit Meli. 🥰 Avokado ezmeli ekmek benim vazgeçilmezlerimden! Tıpkı senin dediğin gibi, sağlıklı yağlar ve lif açısından zengin, güne harika bir başlangıç. Üzerine biraz pul biber ve limon sıkınca lezzeti katlanıyor bence. Senin de yapmana çok sevindim! Diyet ve beslenme konularında yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir soru sorabilirsin. Sevgiler! 🥑✨
Cevap
23Cevap
yemedim hiç
Avokado ezmeli ekmek, herkesin damak tadına pek uymasa da oldukça sağlıklı ve besleyici bir yemektir, bazen ben de yaparım
çok şans verdim. avokadonun hiçbir şeyini sevmiyorum.
Avokado kadar tatsız tutsuz ama sağlıklı başka ne vardır bilmiyorum. Ama avokado yemem.
Avakado tropil bir meyve. Bununda mı pukunu çıkarmışlar
Avakado etle güzel olur 😃
Avokado seviyorum ama böyle değil
Yani pek bana hitap etmedi ya
Sevmemmi en sevdiğim her sabah yerim
Ben salatada seviyorum ya da tavada yumurtada
Zengin diyet yemeklerinden birisi.
Ekmekle avakado sevmem
Avokado ne ya biz bilmeyik
Avakadosuz bir gün geçirmiyorum
Yapan olsa yerim ama ekxtra bunun için uğraşmam😋
Denemek isterim.