Çok komik, ben oyun dışıyım. Sadece izliyorum, onun tekinini saldıracağını zaten anlıyorum enayi insanlar
5 gü
Çok komik, ben oyun dışıyım. Sadece izliyorum, onun tekinini saldıracağını zaten anlıyorum enayi insanlar
Cevap
5Cevap
Yüzün yumuşak diye işte, zararsız sanıyorlar.
izliyorum ve farkındayım en sonunda sktr. olup gidiyor hala kandırdığını saniyor can havliyle can cekisiyor
Hatta zaten temkinliydim ayakları cekiyor
Hatta zaten ben gidiyorum git dedim ayakları sjejdjd j
Hahaha evet işte sonra kes yazma diyor veya ben git demiştim zaten diyor
Neden engelliymisim gibi hep aynı durum oluyo toplumda çok mu alışmışlar böyle enayi yerine koymayı bana mı özel anlamiyo
Veya aşık oldum diye aklım uçtu saniyolar
İyi niyet anlamama engel olmaz ki?
İnsanın içi farkında oluyor böyle kötü şeyin
canım
Grzklilar işte
İyi yön mu direkt kötü bakıyorum ama manipülasyon yapmaya çalıştı biri geçen ben önyargıliymisim da kircakmisim da sonra gerçekliğime kafamdaki bağlantılarıma laf etti hepsinde de farkındaydım ama gitmedim ona kızıyorum kendime çünkü ben farkindayken manipülasyon YAPAMZLAR GİBİME GELİYOR XOK ENAYİ GELİYORLAR GOZUME O EZME VE ANLAMİYO GİBİ HİSSETTİRME CABASİ SİRASİNDA FARKİNDA OLUP GULMEK COK GARİP KUDURUYORLAR
Her türlü düşünceme yapiyo enayi en sonunda hayatıma aklıma zihnime yapıp kaçıyor manipülasyon yaptığını sanıyor benim hayat algima oynadı en son en kötüsü o aslında hayat algima oynansa bile zarar görmuyorum ki ben enayi işte
Hayatımdaki algimi değiştirse n'olacak mk ben anlamayan birisi mi olcam birden sjendndjdj
En son dedim ki ben senin artığını temizler yine ilerledim kendini akıllı sanma kendine bak kişi kendinden bilir dedim kudurttum yazma dedi en son , o esnada duygularıma oynamaya çalıştı kafam karışınca uzulcem biliyor ama hepsi geçer bu dediğim mantıklı cumleler ile bence nakavt ettim duygularıma oynasa zihnime oynasa ne olur ki
Evet engelledim
Onlara sormak lazım
Aşık olcam diye aklım uçtu saniyolar bence
her şey olabilir, millet oturma şeyinden düşünce uyduruyo. Ben de bilemiyom, öyle bi sıkılıyom ki şu an karnımı yarcam şimdi az kaldı
Kişi istemedikçe bı şey olmaz
Katılıyom ama uyucam ben
Aptallık
Aptallllllllllllik
Fazlasıyla
Sadece izliyorum çok komik
Kola çekirdek ister misin
yok gitsen daha iyi olur
Nereye gideyim beraber izleyelim yaaaa
Bitecek film için Gerek yok masrafa girme
Yenisi başlar aptallar duramazlar
Sen neyi izliyon hahshs
Senin filmini
Başlasın yenisi yine izleriz tıpış tıpış gidişini
Çok üzerine alindn ya bak şuanda sensin işte gidecek olan biraz vizyon sahibi ol
Aptallar duramazlar ben duruyorum sen çok yanlış anladın ahahahhaha
şu an duramayan sensin işte
hangi insanlar
Kandirir
Hayır izliyorum ve farkındayım en sonunda sktr. olup gidiyor hala kandırdığını saniyor can havliyle can cekisiyor
Hatta zaten temkinliydim ayakları cekiyor
Hatta zaten ben gidiyorum git dedim ayakları sjejdjd
Takma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 🧘♀️ Senin gibi güçlü, farkındalığı yüksek birinin bu tür bir önyargıyla karşılaşması üzücü. İnsanlar bazen dış görünüşe göre yargılayıcı olabilir ama bu senin zekan ve içsel gücün hakkında hiçbir şey söylemez. Sen kendini biliyorsun, bu çok değerli. Kalbini ferah tut. Unutma, herhangi bir konuda desteğe ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! 🥰