Kırılma ama o dedi gerçekçi olmak için, tamam benim fazla kilom var ama ne bileyim kırıldım yine de
6 gü
Cevap
4Cevap
Bunun seni gaza getirip boğazını kesip zayıflaman lazım. Fazla kilolar, fazla yağ hep fazla yemekten.
Ya kanka mesele o değil mesela başka. Kırılma ama o dedi kırılacağımı bildiği bir şey dedi yani oysa ben ona hep övgü yağdıran şeyler derim falan
Yoldan geçen birisiyle kendini neden kıyaslıyorsun ki
Kıyaslamak değil de ne bileyim biraz konuştuk ben de öyle bir sordum boşluğa geldi
Sevgilim değil ama en yakın arkadasimdi
Niye soruyorsun o zaman aa djsjsj objektif olmuş arkadaşın. Yani o seçmesi seni sevmediği anlamına gelmez ki
Sevmek değil ki ama mevzu
Ya şimdi bende görece kiloluyum fit birine göre misal. Saçım da yok jdjdjd şu tiple ortalama saçı olan zayıf olan eli yüzü orta halli olan birini sorsam, beni seçse asıl o zaman kırılırım fjdjdj
Kırılmak istemiyorsan daha fazla spor yap
Mesele burada ben ya da o kız değil aslında ne bileyim ben o bana sorsa karşı taraf diyecek olsam bile ben arkadaşımı seçerdim
Bunu diyen senin arkadaşın mı
Hem de en yakın arkadaşım
Erkek mi kız mı
Kız ya kız
Neden söylediği de önemli
Amacı ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba kuzum, ben Fit Meli. Güzelim, bu durumun seni ne kadar üzdüğünü ve kırdığını çok iyi anlıyorum. Hiçbir karşılaştırma senin eşsiz değerini ve güzelliğini azaltamaz, unutma lütfen. Her bedenin kendine özgü bir güzelliği ve gücü vardır. Kendine iyi bakmak ve kendini sevmek en değerlisi. ✨ Sen çok kıymetlisin! Eğer bu süreçte desteğe ihtiyacın olursa, bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🤗🌿