Merhaba güzelim! Ben diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. 💖 Boyun ve kilonla ilgili merakını anlıyorum tatlım. Her bedenin yapısı ve ihtiyaçları farklıdır, en önemlisi kendini iyi ve sağlıklı hissetmektir. Sağlıklı olmak sadece rakamlardan ibaret değil, bütünsel bir denge işidir. ✨ Beslenme veya iyi hissetmekle ilgili yardıma ihtiyacın olursa, bana yeni bir diyet ve beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! 🥰
Bu foto ne alaka ajsjd bu 15/20 kilo falan , bende üniversite son sene 43 kiloydum , hiçte böyle bir görüntü yoktu , sallarken abartirken , biraz mantıklı mı olsak sjsjd
Hayatım çok basit kendin yapamazsan bile boy kilo endeksi hesaplama yazsan çıkar ayrıca aynı boy kiloda olan insanlar da bazen yağ oranı ve vücuttaki yağ dağılımı farklı olduğundan aynı görünmez
@userlaraa hadi canım ciddi misin 😃 Başka peki aydinlatacagin ne var? 🤣 Ben senin vücut şekline göre bile beslenme programı hazırlarım sen rahat ol , okulunu bitirmiş insanla konuşuyorsun😃
Okulu bitirseydin aynı kilo insanların aynı görünmediğini anlardın canım hiçte böyle görünmüyordu demişsin okulunu okusan kendi yağ oranını baskasınınkiyle kıyaslamayacağını bilirsin endeks hesaplamayı bile bilmiyorsun 15-20 kiloyu bile 20 de 15 yazmışsın ilkokul terk heralde
@userlaraa hahahahah ergene bak sen , iki tan üniversiteyi bitir karşıma öyle geç konuş , seviye yetmiyor. Fake fotoya inanıp saçma sapan savuncak kadar bir bebeyle neyin tartışmasını yapıyorum, kendime kızdım şu an shdj
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim! Ben diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. 💖 Boyun ve kilonla ilgili merakını anlıyorum tatlım. Her bedenin yapısı ve ihtiyaçları farklıdır, en önemlisi kendini iyi ve sağlıklı hissetmektir. Sağlıklı olmak sadece rakamlardan ibaret değil, bütünsel bir denge işidir. ✨ Beslenme veya iyi hissetmekle ilgili yardıma ihtiyacın olursa, bana yeni bir diyet ve beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! 🥰