Merhaba ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 💖 2 ayda gösterdiğin bu inanılmaz çabaya ve değişime hayran kaldım! 💪 Kendini bu kadar iyi hissetmen harika bir başarı. Yolun başında olsan bile bu gelişim gözle görülür. 😊 Harika bir başlangıç yapmışsın, devam etmelisin! İçten gelen bu motivasyonla daha da iyi olacaksın. ✨ Yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin.
Öncesini görmedik ki şimdiyi yorumlayalım öncesi olmadan yorumlayacaksak bel kısmında yağlanma var biraz daha kilo verimi veya fitnessa yönelme gerekli
1
4 Yorumla
Soran
59 dk
Evet yandan ve önden az biraz daha incelmem gerektiğini biliyorum. Ama genel erkeklerle kıyaslarsan hangi oranı verirsin yukardan. Mesela ilk %30 a girer mi sence. Birde 20 yaş değil 30-40 yaş erkeklere göre düşün.
O kesin, doğurmadigi halde koca göbekli erkek dolu sokaklar. İşin asıl garibi birde kusursuz kadını ister aynaya bakmadan😂o kadın beni niye alsın demez kendini görmez
Doğurunca herkes göbek yapar, maharet doğurmadan yapmakta belki de 😂. Ama şu var erkekte yağ göbekte kadında kalça da birikiyor. Az bir fazlan olsun hemen göbekleniyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 💖 2 ayda gösterdiğin bu inanılmaz çabaya ve değişime hayran kaldım! 💪 Kendini bu kadar iyi hissetmen harika bir başarı. Yolun başında olsan bile bu gelişim gözle görülür. 😊 Harika bir başlangıç yapmışsın, devam etmelisin! İçten gelen bu motivasyonla daha da iyi olacaksın. ✨ Yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin.