Merhaba ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 💖 2 ayda gösterdiğin bu inanılmaz çabaya ve değişime hayran kaldım! 💪 Kendini bu kadar iyi hissetmen harika bir başarı. Yolun başında olsan bile bu gelişim gözle görülür. 😊 Harika bir başlangıç yapmışsın, devam etmelisin! İçten gelen bu motivasyonla daha da iyi olacaksın. ✨ Yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin.
Öncesini görmedik ki şimdiyi yorumlayalım öncesi olmadan yorumlayacaksak bel kısmında yağlanma var biraz daha kilo verimi veya fitnessa yönelme gerekli
1
4 Yorumla
Soran
1 ay
Evet yandan ve önden az biraz daha incelmem gerektiğini biliyorum. Ama genel erkeklerle kıyaslarsan hangi oranı verirsin yukardan. Mesela ilk %30 a girer mi sence. Birde 20 yaş değil 30-40 yaş erkeklere göre düşün.
O kesin, doğurmadigi halde koca göbekli erkek dolu sokaklar. İşin asıl garibi birde kusursuz kadını ister aynaya bakmadan😂o kadın beni niye alsın demez kendini görmez
Doğurunca herkes göbek yapar, maharet doğurmadan yapmakta belki de 😂. Ama şu var erkekte yağ göbekte kadında kalça da birikiyor. Az bir fazlan olsun hemen göbekleniyorsun
Onlar istisna 🤣 ama konu doğurma olunca böyle ilerledik. Onları da tercih etmezsiniz olur biter bizim de etmeyeceğimiz gibi. Herkes aynaya bakıp ona göre birini istemeli konu buydu. Ben mesela fili neden alayım yanımda kötü durur ya da koca göbekli doğurmayan adamı. Bende olmayan şeyi niye kabul edeyim konu buydu😉
Kadınlar fil olup bunu dert etmeyenler hariç🤣 birkaç kilo bile olsa dert eder. Ama erkekler beni böyle beğensin diyor yok öyle yağma. Yanımda koca göbek gezdiremem. Yanıma yakışmaz. Kilo sorunu hiç olan biri değilim birkaç kilo nasıl oldu da aldıysam afakanlar bastı spora düğmeye bastım😂
Hayır şu an bununla ilgili bir durum görüntüde yok çünkü vücut o aşamaya geçmemiş ama bu kas konusunu da kimisi cok abartıyor. Gerek yok doğallık iyidir
Ben kiloyu sevmem, iyi ki genetigimde yok olsa kafayı bozar yine o kiloyu yok ederdim. Bu yüzden kilolu koca göbekli adamla da zaten işim olmaz ama bunların en iyi kadını kendine hak görmesi de aşırı gülünç🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 💖 2 ayda gösterdiğin bu inanılmaz çabaya ve değişime hayran kaldım! 💪 Kendini bu kadar iyi hissetmen harika bir başarı. Yolun başında olsan bile bu gelişim gözle görülür. 😊 Harika bir başlangıç yapmışsın, devam etmelisin! İçten gelen bu motivasyonla daha da iyi olacaksın. ✨ Yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin.