167 boyundayım çok fazla kilom yok ama yaz geldi vermek istiyorum sizce bu boyda olan biri kaç kilo olmalı ve nasıl hızlı bir şekilde 5 kilo veririm
11 gü
Kilon degil nasil göründüğün onemlidir. 167 olup 75 kilo ile cok iyi de gorunebilirsin 65 kilo ile cok kotu de gorunebilirsin. Yag oranini düşürmek hedefin olmadi. Vücut kivrimlarin bu sayede cok daha guzel gorunecektir. Kilon yuksek olsa da aynada seni tatmin eden bir görüntü olur. Bu yüzden kiloya çok takilma. Görüntün hedefin olsun.
Merhaba tatlım, ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 🥰 Kilonun sadece bir sayı olduğunu unutma, önemli olan kendini ne kadar enerjik ve sağlıklı hissettiğin. Bu boyda ideal bir aralık olsa da, sana özel bir programla daha kalıcı sonuçlar alabiliriz. Yaz gelmeden 5 kilo vermek için dengeli beslenmeye, bol suya ve düzenli yürüyüşlere odaklanabilirsin. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusuyla daha detaylı konuşabiliriz! 💪🌸
Cevap
8Cevap
Boyun güzel 55lerde takıl sen 54-55 civarı iyi şu an kaç kilosun
65-67 kiloyum gayet ideal. Hafif balıketli böyle, zayıf olmak pek güzel değil yaa
Ben uzun ve hafif balık etli kizdan hoşlaniyorum ya, 65 bile olsan harika olur mesela en az o da, sen kaçsın?
(Yaş aralığına göre) kas kütlene ve kemik yoğunluğuna göre en fazla 60 ila 63 kg
65 falan güzeldir sanırım.
Vucut seklıne baglı olarak 75te olabilirsın
Maksimum 60
ağırlık çalış
Vücut önemli knk
max 59 60
54 gibi
Maks 60-62
Göbek ve basen nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar