Boy 157 kilo 45 ile fiziğim çok mu zayıf, erkekler böyle minyon ve ince kızla evlenmek ister mi?

Omuz genişliğim 87cm

Göğüs 80cm

Göğüs altı 67

Bel 60

Kalça 85

45 kiloyum boyum 157. Kilo almakta zorluk çekiyorum. Abur cubur vs yemiyorum. Beyaz ekmek tüketmiyorum. Vitaminlerim gayet yerinde. Kesinlikle sağlığımla ilgili şikayetim yok ama insanlar sürekli kilo al deyip duruyorlar ben de almak istiyorum daha dolgun görünmek için ama maalesef spor ve sağlıklı beslenmek için biraz para gerekiyor yani bende olmayan. Şu an sadece elimdeki olanaklarla sağlıklı besleniyorum zaten ama kilo alamıyorum. Sizce fiziğim çok mu zayıf böyle biriyle evlenir misiniz? Çünkü sevgilim 185 boyunda ve kalıplı kaslı falan değil sadece kalıplı. Kendimi artık ona yakıştırmamaya başladım zayıfım diye ve o da benim kilo almamı istiyor ama bunu dayatmıyor kesinlikle. Ben açıkçası bu soruyu erkekler bu konuda ne kadar önemsiyor, partnerinin böyle olmasını onu merak ediyorum. Karakterli kız diye evlenip fiziği benimki gibi zayıf minyon olan kızlarla evlendiklerinde gözleri daha dolgun kadınlara kayar mı mesela?

Boy 157 kilo 45 ile fiziğim çok mu zayıf, erkekler böyle minyon ve ince kızla evlenmek ister mi?