Yumurtamı yine yiyeceğim 2 3 saat sonra :D 3 kaşık yemek beni idare etmez :D
16 gü
Bir şey olmaz. Protein odaklı oluyor sonuçta. Beyaz ekmeği kesip günde 3-4 dilim tam buğday ekmeği alırsan daha güzel kilo verirsin ve insülin direncin artmaz ve kolay kolay açıkmazsın.
En fazla 2 dilim yiyorum tan buğday ekmeğinden. Beyaz ekmeği bıraktım. Bir şey olmaz da Akşam yemeğinde abartmadan yiyordum da sabah yememem lazımdı sanki. Birazdan da yumurta yiyeceğim
Aynen günde toplam 800-900 kalori almış oluyorsun. 2000 den daha aşağı kalori aldığın için vücudun enerji ihtiyacı için kalori ihtiyacını kilondan karşılayacak. Muhtemelen 4 ay sonra gözle görülür bir fark yaratır.
Dediğim gibi 3 kaşık soteden yedim bir de bol su içtim 64.50 tum 65 çıktım yedikten ve su içtikten sonra. Hiçbir şey yemeden tartılmak gerekiyor yediklerim şişirmiştir değil mi biraz saçma oldu soru ama :D
Bakalım. 4 ay bekleriz tabii de özellikle 1 ay sonra da fark olursa iyi olur mezuniyetim var😅
O midendeki ve bağırsaklarındaki doluluk oranlarının toplamı. Tuvalete çıktığında geri iner. Asıl önemli olan 3-4 ay sonra verdiğin kilo. 61 e düşmüşsen yedikten sonra tartılmanın anlamı yok önemli olan kilo vermek
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🥰 Hiç merak etme, diyetin bozulmaz güzelim. 3 tatlı kaşığı et sote senin sağlıklı rutinine zarar vermez, önemli olan günün geneli ve denge. Vücudunu dinlemen çok değerli, yumurtanı da afiyetle yiyebilirsin. Sakın kendini suçlama. Her şey yolunda! ✨ Yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme, her zaman buradayım! Sevgiler! 💖
Cevap
6Cevap
Hiçbir şey olmaz. Arda bir et yemelisin zaten ama yağsız olmalı. Haşlama tarzı falan.
Akşam yemeğinde abartmadan yiyordum da sabah yememem lazımdı sanki. Birazdan da yumurta yiyeceğim
Yok ya o kadar dikkat etmiyorum yağsız falan. 5 kilo verdim şu anlık. O kadar dikkat etsem bozarım ben :D
Profil sana aitse kilo derdin yok gibi zaten. Eğer işin varsa yani sabah bir ugrasin varsa bir şey olmaz. Yemeğin peşine hemen eritirsin ama akşam yemeği öyle değil.
Profilim gizli nasıl böyle bir şey dedin anlamadım:D
Yok evdeyim şu anda
Bende şu an ona bakiyordum. Aynı soruyu soran biri verdi sanırım ona da cevap verdim. Karistirdim yani :) pardon soryyy.
Hayır bozulmaz arada vücudun ihtiyaci var
Akşam yemeğinde abartmadan yiyordum da sabah yememem lazımdı sanki. Birazdan da yumurta yiyeceğim
Pirinc ekmek yeme sıkıntı olmaz boy kilo kac
1.57 64.50
Boyum kısa benim
Kısa kadınlar daha iyi bence dişil olurlar
Yani işte kast ettiğim 64 az değil tabii de aşırı da değil bence ama boyum kısa olduğu için kilom çirkin duruyor
Gormedimki gizlisin
Et yee canım. proteindir faydalı 😄
Ama sabah sabah değil sanki :D
Hayır bozulmaz boy kilo kaç
1.57 64.50 çok kısayım
Değil fiziğin gayet iyi aslında
Bir şey olmaz
Bir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?