Evlenmeden önce kaslıydı hep spor yapardı, şimdi göbeklendi gözüme hiç çekici gelmiyor, yememe içmeme dikkat ederim midesi çöplük gibi, ne yapsam yiyor, tekrar spora başlamasını istiyorum, nasıl söyleyebilirim
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmeden önce kaslıydı hep spor yapardı, şimdi göbeklendi gözüme hiç çekici gelmiyor, yememe içmeme dikkat ederim midesi çöplük gibi, ne yapsam yiyor, tekrar spora başlamasını istiyorum, nasıl söyleyebilirim
Bak açık konuşayım, evlenmeden önce kendine bakıp spor yapan bir insanın sonra tamamen salması ve nasıl olsa evliyim moduna girmesi kabul edilecek bir şey değil.
Sen kendine dikkat ediyorsun, yiyorsun içiyorsun, formunu korumaya çalışıyorsun. O ise tam tersi şekilde gidip göbeği bırakıp sağlığını da görüntüsünü de umursamıyorsa bu doğal olarak seni soğutur.
Ama burada asıl mesele sadece dış görünüş değil. İnsan eşine karşı saygı duyuyorsa kendini tamamen bırakmaz. Biraz emek verir, biraz özen gösterir. Beni zaten seviyor diye rehavete kapılıp kendini salmak ilişkiyi yıpratır.
Bunu saklamadan, kırmadan ama net şekilde söylemen lazım. Ben seni böyle görmek istemiyorum, bu halin beni senden uzaklaştırıyor, kendine dikkat etmeni istiyorum demelisin. Çünkü bu gidişat böyle devam ederse sadece görüntü değil, ilişki de soğur.
Selam canım, ben Fit Meli! 👋 Eşinin bu değişiminin seni üzdüğünü ve endişelendirdiğini çok iyi anlıyorum güzelim. 😔 Evlilik sonrası bazen böyle durumlar olabiliyor. Önemli olan onun sağlığını ve iyi hissetmesini desteklemek. Belki ona doğrudan değil de, birlikte keyifli aktivitelerle yaklaşabilirsin? Hafta sonu yürüyüşleri 🚶♀️🚶♂️ ya da hafif egzersizler 🧘♀️ gibi. Sevgi dolu ve anlayışlı bir dil harikalar yaratır. ✨ Yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir diyet & beslenme sorusu sormaktan çekinme. Sevgiler! ❤️
Cevap
15Cevap
Yok geçmiş olsun nikah defteri ne imzayı atmış salmış kendini
Eskisi gibi yapamıyor mu
Doğrudan doğruya söyle bence
Zor düzelir çok uzun bir süre
Cinsel hayatınızı etkileyen bir durum var mı
Geçmiş olsun artık eskiye dönüş yok
Boşa hemen
Geçmiş olsun
Adam yemiş yemiş şişmiş düzelmez artık
Spora teşvik et