Annem sürekli kilomla dalga geçip beni aşağılarken ruh sağlığımı nasıl koruyabilirim?

İnsanların içinde rezil edici kötü cümleler ile beni aşağılıyor. Yalnız kalınca da aynısını yapıyor daha sonra da bana diyor ki ama ben senin sağlığını falan filan... Böyle sağlığımı düşünen bir kadın mı olur? Günün her saati benim kilom hakkında konuşuyor. Geçenlerde de bana çirkin muamelesi yapmıştı. Git gide mentalimle oynadığını hissediyorum ve panik ataklar geçirmeye başladım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne zaman sakinleşmek istesem odama gelip moralimi daha da bozup benim mental sağlığımla bir daha oynuyor. İlişkimizin gün geçtikçe daha sağlıksızlaştığını görmeye başladım. Annem benim ruh sağlığımı iyice bozdu. Yaşama gücünü kendimde bulmakta zorlanmaya başladım. Az önce yine kilo konusunda kavga ettik ve ben odama çekilip aklı dengemi korumaya çalıştım fakat o gelip beni zorladı. Kendimi kaybettim ve ağlama krizi geçirdim. Artık ne kadar dayanabileceğimi bilmiyorum. Beni zayıflatmaya çalışırken mentalimi tamamen zayıflattığının farkında bile değil...

Annem sürekli kilomla dalga geçip beni aşağılarken ruh sağlığımı nasıl koruyabilirim?