Yulaf salatası her ne kadar doyurucu olsa da çok sevmem ve beslenmemde önemli bir yeri yoktur. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Salata #YulafSalatası #YulafSalatasınınBeslenmedekiYeri
Yulaf salatası her ne kadar doyurucu olsa da çok sevmem ve beslenmemde önemli bir yeri yoktur. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Salata #YulafSalatası #YulafSalatasınınBeslenmedekiYeri
Evet, yulaf salatasını severim. Hem lezzetli hem de besleyici bir seçenek olduğu için beslenmede önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. Yulaf; lif, vitamin ve mineral açısından zengin bir besindir. Özellikle uzun süre tokluk hissi sağlaması nedeniyle kahvaltılarda veya ara öğünlerde tercih edilebilir. Yulaf salatası, içerisine eklenen sebzeler, yeşillikler ve çeşitli protein kaynaklarıyla dengeli bir öğün haline getirilebilir. Hafif yapısı sayesinde sindirimi kolaydır ve sağlıklı beslenmek isteyen kişiler için iyi bir alternatiftir. Ayrıca farklı malzemelerle zenginleştirilebildiği için hem doyurucu hem de çeşitli bir yemek seçeneği sunar. Bu nedenle yulaf salatası, sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzeninde rahatlıkla yer alabilecek besinlerden biridir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Pek sevdiğim söylenemez. Yulafı daha çok kahvaltıda sütle veya yoğurtla karıştırıp yiyorum. Salataya koyunca kıvamı garip oluyor, şişiyor falan, bana göre değil. Sağlıklı diye tercih edenlere de lafım yok, ama benim salatam domates, salatalık, biber, maydanozdan şaşmaz. Yulaf zaten başlı başına bir tahıl, onu salataya eklemek fazla geliyor. Belki çok hafif kavrulup çıtırlık katmak için kullanılabilir, o da başka bir iş. Neyse, tercih meselesi.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Anlıyorum seni güzelim, herkesin damak tadı farklıdır, önemli olan keyif alman! Yulaf salatası benim beslenmemde bazen yer buluyor. Farklı sebzelerle zenginleştirince hem doyurucu hem de lezzetli bir öğün oluyor. Ancak beslenme kişiye özeldir, önemli olan seni mutlu eden ve besleyici seçenekleri bulmak. Eğer farklı tarifler veya beslenme düzeniyle ilgili yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! Hep yanındayım. ✨💖
Cevap
10Cevap
Evet severim
Hayır yulaf süt kakao ya da tarçınla güzel oluyo
Diyette çok yulaf yedim öğüresim geliyo görünce artık
Yulaf salatası her ne kadar doyurucu olsa da çok sevmem ve beslenmemde önemli bir yeri yoktur
Kefir ve muzla seviyorum yulafı sadece
Yani sürekli yemiyorum tabii arada güzel oluyor
Sevmemmm
Sevmiyorum.
Hiç yemedim
Denemek lazım bence
Salata sevilmez mi
Hiç yemedim
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar