1.60 40 kg, 1.65 45 kg, 1.68 43-48 kg gibi mesela, yani baya zayıf
20 gü
Cevap
1Cevap
Sebep ne amaça ne çocuk bedeni bunlar üstelik sağlıksız
isteğe göre olmuyo zaten bazı şeyler
Ne alakan
Her zayıf insana saglıksız demeyi bırakın sporcu voleybolcu kadınlarda zapzayf ama gayet sagıklı ayrıca sisko bi insana nasıl sisko demek yanlıssa zayıf bi insana da cocuk bedenli iskelet demek yanlıs ve zorbalayıcı sizi etik bi insan olmaya davet ediyorum :)
ne ne alaka bazı kişiler almak isteyip alamıyo yaptıgın yorum hoş mu şu an
Hayir gayet hoş ve sagliklii kadina zayiflik cok yskisiyor
@bilinmemiş senin boy kg kac ki?
1.58 45
Boy kilo endeksi diye bir şey var ben kimseyi zorbalamam zorbalamamda verdiği boya söylediği kilo sağlıksız bu benim fikrim değil gerçekler
@sıkıldımgldiim zayflari kiskaniyorlar isteee
sağlıklı olmadıgını herkes biliyo sen üslubuna dikkat et o kişilere karşı
Siz doktor degilsiniz buna siz karar veremezsininz kisini kendisi bilir öyle olsa mankenler zayıf olmazdı biraz kıskanclık sezdim😊
168e 43 kilo hangi standartlarda normal? İyi misiniz siz. Googlea yazsanız o bile söyler. Çocuk bedeni deme sebebim adamın alt metinde pedofilik zihniyet barındırması. Beni hiçbir yerden anlayamadığınız belli
Sağlıklı olmadığını söylemenin nesi uslüp?
@bilinmemiş tam idealsin bence gayet güzel zayifliktasin
Buna ben karar veriyorum demedim zaten algılamada kıtsın sanırım bu benim fikrim değil gerçekler dedim
@sıkıldımgldiim senin boy kg kac ki
hayır gayet de anlıyoruz çocuk bedeni demen hoş değil üslubun yanlış sonuçta o kişiler ıstemıyo öyle olmayı herkes bilir ki kilo almak kilo vermekten çok daha zor
Kimse kolaydır demedi bu denli abartmayın gereksiz bi alınganlık var cidden
tamam seni bu zihniyetinle baş başa bırakalım o zaman iyi geceler
Mankenlerde hep zayif kiskanma
Her zayıf insana sağlıksız demeyi kes diyor birde bu aralık size normalse psikolojik destek alın
Çok kıskanıyorum napacam kurtar beni
Zayifla sende kiskanma
Onlar sağlıklı kilodalar zapzayıf değiller
bak hala zapzayıf diyip duruyosun insanlar neden birilerini eleştirirken kendine bakmıyo ilk önce bende bunu merak ediyorum hiç mi kusurun yok da gelip burada artistlik taslıyosun
Zapzayif kelimesini sence neden kullandım? Sen iyi misin rol mü yapıyorsun. Adam ve o kadın dediği için öyle tabir etmiş olabilir miyim? Allahım sabır nerden çattım ya
Soru basligi zapzayif voleynolcu kadinlar zapzayifffff diyen sizzzzz ben size sizin demenizle cevap verince artist oluyorum bu ne alınganlık body shaming yaptigi mi falan mi zannediyorsun? Ciddiyim git psikoterapi al.
Kimse ben kusursuzum demedi o kilo sağlıksız bir kilo bunu ben demiyorum beden diyor who diyor doktor diyor diyetisyen diyor yağ oranı diyor!!!
tamamdııııııırrrrr
İğrençler cinsellikte bişey anlamiyosun
kafan tek buna çalıştıgı için anlamıyosundur
belli oluyo
öyle bişey demedim zaten banane kime şey yapıyosan yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Sevgili arkadaşım, beğeniler ve çekimler tamamen kişisel ve özel şeylerdir. 😊 Herkesin güzellik anlayışı, hoşlandığı fiziksel özellikler birbirinden farklıdır. Bu çok doğal bir durumdur ve bunda anormal hiçbir şey yok. ✨ Önemli olan herkesin sağlıklı ve mutlu olmasıdır. Eğer beslenme veya sağlıklı yaşamla ilgili yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir soru sormaktan çekinme lütfen! 💪💖