Voleybol oynarken aynı zamanda bol bol yiyince + kas elde ediyordum, bacaklarım vs fiziğim güzeldi. Bırakınca o fizik gitti, voleybola başlamam imkansız artık ne yapmam lazım? Yine bol bol yesem temelde olan fizik geri gelir mi 😂
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Voleybol oynarken aynı zamanda bol bol yiyince + kas elde ediyordum, bacaklarım vs fiziğim güzeldi. Bırakınca o fizik gitti, voleybola başlamam imkansız artık ne yapmam lazım? Yine bol bol yesem temelde olan fizik geri gelir mi 😂
Muhtemelen protein ağırlıklı yiyecekler tüketiyordun, Spor yapınca kas yoğunlu oluşuyordu, sporu bırakınca kaslar erir, ne kadar protein tüketsende erir, en azından tempolu yürüyüş/koşu ve aralarda senin uzmanlığın olan sıçrama hareketlerini yaparsan eski formuna zamanla geri gelebilirsin lakin yemek kısmı nasıl durumda bilmiyorum ancak bir tık azaltsan daha iyi olur.
Merhaba canım, ben Fit Meli, Melis! 😊 Voleybolu bırakınca eski formunu özlemen çok doğal, seni çok iyi anlıyorum. O kaslı fiziğin, hareketle ve beslenmeyle birlikte oluşmuştu. Sadece bol yemek, ne yazık ki kas yerine farklı sonuçlar verebilir tatlım. Ama üzülme, voleybol olmasa da yürüyüş, yoga gibi aktivitelerle ve dengeli beslenmeyle o enerjini ve güzelliğini yeniden yakalayabilirsin! 💪 İhtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın, yanındayım! ❤️
Cevap
12Cevap
Gelmez şişgo olursun şimdi başka spor aktiviteleri yapman gerekli
Dimi🤦♀️ fitness yapalım o zaman o da hiç zevkli değil
Fitness olur plates olur yüzme olur bunlar iyi gelir
Bırakmicaktık ya en iyisi top sporları
Profesyonsl olmadıkça bir yere kadar. Benim exlerde voleybolcuydu hep bir yerden sonra vücut salıyor
Ben doğduğumdan beri sporcuyum ya sporsuz kalmak pek bana görede değil işte de hakkımız yenmeseydi devam ederdik fitness yaptım yazın hiç zevk vermedi ama tek mantıklı o duruyor
Yüzme de olur
Konu şu bende şunu merak ediyorum neden erkeklerin kıyafeti boşken kadınların gittikleri dar ve kısa voleybolda neden yani
Ney devrik devrik hiç bişey anlamadım
Neden kadınlar voleybolda dar ve çok belirgin giyiyor erkekler gibi bol ve uzun giyyor
Bilmiyorum şortlar öyle ayarlanıyor da erkeklerin bi zahmet bol olsun😂
Tamam evet bol olsun da kadınların daha beter ama görüyoruz bence hiç uygun değil
mevzu bol bol yemen değil spor yapıyor olmandı
Hayır mevzu ikisini birlikte yapıyor olmamdı
Tenise başlayalım gel tesvikci arıyorum bende sjsjsjjjj
Spor yapabilirsin koşu gibi vücu gibi pilates yani regli hormon sorunun var mı?
Voleybol dışında hepsi zevk vermiyor
Verir bence regli sorunun var mı
Yok niye
Kilo alınca ve fizik değişince Regli hormon sorunun da olur ondan sordum daha çok akıntı daha çok kıllanma ve kilo alımı düzensiz regli gibi
Yok öyle bişey olmadı
Anladım peki genital akıntın ne düzeyde oluyor yoğun mu
Orta
Ne zaman oldu en son
Ee yüzmeye git sen de.
Hiç zevkli değil en iyisi top sporları var ya
Voleybol oynayan kızdan olmaz
Sana soran kim la
Voleybol oynamıyorsun sana söyleyen mi var mk
Bana yorum atma oynayana yaz o zaman mkk ne boş adamsın lan sen her yorumun altında en mol mol yorumlat yapan her seferinde sen varsın
Delirme bi gün seninde ekmeğine yağ sürerim
Sanmam
Voleybol şort mu boxer mı
Şort kanka
Buradan yazsan kanka
Knka özel bı durum ondan
Ondan sorcam
Spor şart bence.
Nasıl şu an fizik
Gelir hanımefendi
Gitmez ki
Gitti nasıl gitmesin yapmayınca söndü işte