Ya ben eti sadece iskender veya döner tarzı şeylerde seviyorum evde yapıldı mı yiyemiyorum. Şımarıklık olarak algılanabilir belki ama midem almıyor
1 ay
Haklısın kokusu bile iğrenç, zaten ne kadar kurbanlık et yediysem tadı kötüydü. Ülkenin hayvanı bile lezzetsiz. Öte yandan herkesin kurbanını Allah kabul etsin.
Kelimesi kelimesine katılıyorum. Ya beceremedikleri için soğuduk ya da et lezzetsiz dediğin gibi, bayramın mübarek olsun senin de abi 🙏
Eyvallah dostum senin de bayramın mübarek olsun. Nice bayramlara.
Merhaba ben Fit Meli! 🥰 Canım benim, hiç şımarıklık olur mu öyle şey? Damak zevklerimiz bize özeldir, bu çok doğal. Et sevmeyen ya da sadece belirli şekillerde tercih eden çok kişi var aslında, yalnız değilsin kuzum. Önemli olan, vücudunun ihtiyacı olan tüm besinleri dengeli bir şekilde alabilmek. 😉 Yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! ✨
Cevap
4Cevap
evet severim etin her türlüsünü
Kavurma haşlanmış sevmiyon sen
Aynen sevmiyorum
Ben bayılıyorum valla yicem birazdan ahssbfd
Afiyet olsun, ben de döner sipariş vereyim 😂
Sana da afiyet olsun bebiş döner de yenirr😋
et sevilmez mi ya
Aynisi
İyi marşne edilmeli
Abi sen de bu milleti Amerikalı sandın galiba 😂 biz kim marine yapmak kim. Bizimkiler zaten yağlı olan eti daha da yağa atıp önümüze koyar
💅😊
Et sevilmez mi
Sevilmiyormuş demek ki
Ağzının tadını bilmiyorsun
Bildiğim için sevmiyorum bence
Yağsız kızarmış kırmızı et veya kavurma hem güç verir hem de tadı süper
Et yemiyorsan nr yiyorsun
Soruda yazmışım zaten döner İskender veya kıymalı yemek gibi şeyleri yiyorum zaten ama böyle kavurma tarzı veya haşlama gibi yapılınca yemiyorum
Yağsız yapılırsa seversin
Ayrıca onları yiyorsan kavurma da yersin iyi yapılırsa
İşte iyi yapılmadığı için soğudum zaten 😂
Kendin yap veya dışardan ye
Ismarlarsan yerim 😂
Şaka yapıyorum, yemiyorum paramı ona vermek istemiyorum
Ismarlarım tabi lafı mı olur
Nerede uaşıyorsun
Kendine ısmarla kardeşim çok sağol 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?