Başka bir şey değil sürekli turşu.. Doktora sormaya utanıyorum 😞 yani demir eksikliği gibi vb. alakası olabilir mi
27 gü
Başka bir şey değil sürekli turşu.. Doktora sormaya utanıyorum 😞 yani demir eksikliği gibi vb. alakası olabilir mi
Cevap
7Cevap
Ye ekşiyi getir ayşeyi allah analı babalı büyütsün bacım utanılcak bir şey değil merak edip sorabilirsin doğal bir şey
Normaldir bir cok kisi oyle geciriyor birseylere canlari cekiyor
Sanmıyorum normal ama aşırı tüketmemeye çalış fazla tuz gebelikte sakıncalı
Ne cekiyorsa ye iste ne guzel. Muhtemelen tuz eksigidir ama tursuyu da dogal olandan bulmaya ozen goster
Sodyum eksik canım bende aynı yoldan geçtim
Sen Yorumdakilere bakma canım normal değil sodyum eksikliğin ihtimali var 2 çocuğumda da aynı şeyi yaşadım ben
Ya doktora gideceğim de utanıyorum garip bir şey gibi geliyor.. Ve yasın doğru mu acaba 2 çocuk?
Ben severek erkenden evlendim.. 21 yaşında ilk çocuğum oldu 24 yasındayım 4 ay önce de doğum yaptım :) utanmamalısın canım.
Allah analı babalı büyütsün bende 21 yasındayım da iki çocuk diyince :)
Tam nasıl anlatmalıyım derdimi
Olabilir ye ekşiyi doğur ayşeyi
Minik yaa hfgjj
Erkek beben olacak
Hayir
Zannetmem,
Asitten öldürcen çocugu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli. Hamilelikte böyle spesifik isteklerin olması çok doğal, hiç utanmana gerek yok ki güzeller güzeli annem! 🥰 Turşu isteği bazen elektrolit veya tuz ihtiyacından kaynaklanabilir. Demir eksikliğiyle doğrudan alakası olmasa da, bu tür detayları doktorunla konuşman içini en rahatlatacak olanıdır. Doktorun sana en doğru bilgiyi verecektir. İçini rahatlatmak için doktoruna sormaktan çekinme sakın! 💖 Beslenme ile ilgili başka soruların olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açabilirsin, ben hep buradayım. 💕