Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
9 gü53 falan duruyor bu açıdan. bence diyet değil spora ihtiyacın var sıkılaşmak için eğer istediğin daha sıkı görünmekse.
03 Yorumla
Soran9 güYk değillll
- 9 gü
pek diyetlik durumun yok gibi. bacak arasıda ideal açık güzel daha ne olsun.
Soran9 güVar ya 51.5 olcam
Gizli Üye(18-24)9 güBacaklarının arasına hazreti musa asasıyla ayırmış gib
21 Yorumla
Soran9 güÇok komıkmıs gotumle güldüm
9 gü55 kilosun sanki
güzel bir fizik ama ideal00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 güBence böyle iyi kilon, Daha fazla zayıflama
06 Yorumla
Soran9 güYa zayiflicaaam
Cevap sahibi9 güBöyle iyisin bebiș, Daha fazla zayıflarsan kötü görünür
Soran9 güGörünmez ne alaka fazlalllıgım var saha
Cevap sahibi9 güMemmișler küçülür ama
Soran9 güKücülsün
Cevap sahibi9 güMinnacık kalırlar yazık ☺️
Gizli Üye(36-45)9 güBak bacak budur ilte harikalar. Kalcalardan emün olamadım. Kilonu bilmem ama iyisin fazlan yok vğcutta sıkı daha ne olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 gübiraz kilon var aşkısı ama ten rengin çok hoş
02 Yorumla
Soran9 güVar yaa 4 kilo falan
Cevap sahibi9 güMemeler kaç beden
Gizli Üye(30-35)9 güEvet biraz var ama çok da güzel bencede böylede aşırı çekici duruyosun. Yaş kaç ki
0102 Yorumla
Soran9 güSoruya cevap bu mu
Cevap sahibi9 gü60 mı.
Soran9 gü56
Cevap sahibi9 güBence gayet hoş görülüyor böylede. Yüzünde tatlıysa kat kat hoş görülüyosundur. Sonuçta kızlar takar nasıl görülüldüğüne dışardan. Gayet hoş bence kilon
Soran9 güYok değil 51.5 olcam
Cevap sahibi9 güOlabilirsin böyle bile fiziğin güzel farkındasın dimi
Soran9 güDeğil
Cevap sahibi9 güValla bence çok hoş
Soran9 güNeresi hos bacaklarım kalın
Cevap sahibi9 güBence sen çok takılı kaldığın için sana öyle geliyor. Tabiki kilo verebilirsin inceltebilirisn istersen. Ama cidden erkek olarak bakıldığında çok hoş çekici fiziğin bi bozulma yok. Harika görülüyor emin ol
Soran9 güYok değiiilll en ideal 51
Cevap sahibi9 güEn ideali 51 ama böylede çok hoş görülüyosun gayet çekici
Soran9 güGöeünmüyommm kötü
Cevap sahibi9 güHer erkek öyle ince bacak istemez. Bence çok çekici fiziğin. Bel bacak fizik şekli çok çekici
Soran9 güFiziğim güzelde ince değilim
Cevap sahibi9 güKilon bi tık fazla olabilir bacaklarını takıyor olabilirsin. Ama seninde dediğin gibi fiziğin çok hoş. Birazda popo belirginse harika
Soran9 güFazla😭😭
Cevap sahibi9 güDeli olma çok güzel harika bence. 🙃Popo var mı peki o da varsa hiç kilo verme 😃
Soran9 güYa vericeeeeemm böyle sevmiyorum kendimi
Cevap sahibi9 güTabiki sevmiyosan vermelisin verirsinde takılı kalma çok. Ama çok çekici fiziğin emin ol buna. Çok düzgün vücut hattın belin çok hoş
Soran9 güAllhtan yüzüm güzel ordan kurtarıypruz
Cevap sahibi9 güAaa üsttede yazdım ya. Yüzünde güzelse hoşsa kat kat kat arttı çekiciliğin diyim sana 😃 çok kat kat artar bu fiziğine güzel yüz. Çok hoş benim görüşüm
Cevap sahibi9 güYaşın kaç ki
Soran9 güEvet ama fiziğim kötü yüzüm güzel nötrlemiyo o yüzden zayıflamam lazm
Cevap sahibi9 güSana kötü geliyor sen takıyosun. Erkeklerin çoğu çok ince sevmez heleki yüzün hoş fiziğin buysa aklı çıkar. Çok çekici gelir
Cevap sahibi9 güBaşka çektin mi başka açıdan
Soran9 gü
Cevap sahibi9 güOo yüzünde inanılmaz tatlııı. Gözlerin yüzünün şekli. Maşallaah 🧿Okadar hoş görülürsün ki o yüzle o fizik inanılmaz çekiciii. Çok harika
Cevap sahibi9 güPopoda varsa varya inanılmaz çekici bi hatunsun ki böylede harika
Soran9 gü🤙🏻 🤙🏻
Cevap sahibi9 güKaç yaşındasın ki peki
Soran9 gü19
Cevap sahibi9 güValla bu yüZle fizikle çok çıkma teklifi alıyosundur 😅
Soran9 güYo almiyorum
Cevap sahibi9 güYeminle bu yüzle nerde denk gelsen birine dikkat çekersin. Kafede flan otursan biri farketse yüzünü ne hoş güzel kız diye aklı kalır. Fiziğin aşırı çekici zaten ama yüzünde çok dikkat çeker. Belki cesaret edememişlerdir. Sevgilin şanslı olucak
Soran9 güNiyeee ki cok mu dikkat çekiyo yüzüm bilmem bakiyolar ben bakmiyorjm pek😒
Cevap sahibi9 güEvet çok dikkat çekici 😅Hem sert bakmışsın resimde. Hem öyle bi algı oluşturuyosun ama onun yanında da çok anlaşılabilir bi yüzün var çok tatlı çok sevgili olunulası. 😃Valla dediğim gibi bi mekanda seni görsem illaki sürekli gözüm kayar. Bence kızda yüz hoş gelmesi çok önemli. Senin yüzünde çok hoş gelir. Bakarlar tabi 😃
Soran9 güNormal bakısım bu ahahah cok dikkat etmiyorum. bakiyolar da bakmasın kimse sevmiyorum😒😒😒
Cevap sahibi9 güTabi rahatsız eder gibi değil ama cidden bu yüze bakılır 🤣 Evet biraz zor bi yapın var gibi ama her yüzel şeyin bi zor yanı vardır. Cidden bu yüzü tebessüm ettirecek biri olursa da hem sen şanslı olursun o dahada şanslı olur seninle sevgili olduğu için 😃
Soran9 güCok zor ahhaha yok ya hem aldatıldım diğerleri de zaten cinsellik gözüyle bakiyor erkek sevmiyorum ben soğudum artık insan olsun önce
Cevap sahibi9 güEe tabiki öyle her bakana bakılmaz. Yoksa bu güzellikle işin zor 😃Oyüzden dedim yüzünü tebessüm ettirebilecek biri olursa diye. Aldatıldım diye kendini çok kapama sen zaten çok hoş naif ve güzel bir kızsın. Belkide seni hakedecek olan başkası. Onla kat kat daha mutlu olcaksın. Sen birini hoş bulursan o fırsatı ona bi tık verirsen bence seni mutlu etmek çok zor değil. Çok hoşsun
Soran9 güUnutttum çoktan umrumda değil de güvenmiyprum kimseye benim de seçimlerim kötü https://ibb.co/7JTmKWX6 tipe bakmiyorjm artık karakter ve kariyer önemli
Cevap sahibi9 güAaa bak yüz hatların bakışların okadar hoş ki. Saçların yüzünün şekli. 🧿Valla dediğim gibi kesin dikkat çekersin yüz hatların bakışların yüzünün şekli dikkat çeker. Bence kızda fizikten önemli yüz. Yüz kesinlikle iyi hissettirmeli. Maşallah 🧿
Soran9 güSence koyu saç mı 2 deki gibi yoksa açık kahve mı 1 dekü gibi
Cevap sahibi9 güBence ikiside yüz ten rengine uyuyor ama illa seç dersen açık kahve. Ten renginde çok hoş bence. Cidden ilerde sevgilin şanslı olucak. Şimdi olmasına gerek yok madem sorun yaşamışsın. Ama çok albenilisin biliyosun
Soran9 güYok ben koyu seviyorum siyahta olsa simsiyah ona cesaretim yok😔 öyleyim deee bilmiyorum istediğim yerden gelmeyen ilgi hoşuma gitmiyor yani bi de bütün iliskilerimde psikolojim bozuldugu icin bi daha iliski yok bana😠
Soran9 güResmen cirkinler benden daha sanslııı😭😭
Cevap sahibi9 güŞöyle. İstemediğin yerdende olsa ilgi değilse hoş bulunmak hoşuna gitsin bu kötü bişey değil. İlla karşılık vermen gerekmez. Evet bu zamanda biraz fazla var partner değişmek o bu. Psikolojin bozulmuş olabilir onuda anlıyorum haklısın. İlla sevgilin olcak diyede bişey yok. Sen çok hoş güzel bir kızsın. Ayrıca evet koyu renkler çok çok daha yakışıyor yüzüne🙃Dediğim gibi sen çok hoş güzel bi kızsın böyle hep aldatılmayı kafanda yorup modunu düşürme. Şimdi mesela ben bi kızla çıkıyorum aldatıldım. Ee karım değil eş im olamamış. Olamayacak demekki. Kendime güveniyorsam beşkide daha harika biri olucak ilerde. Hep takılı kalma ona. Sen önüne bak. İllaki dur şuna bi şans vereyim hoş biri dediğin biri olur emin ol. Zaten o yüzün yeter 😃
Soran9 güİlerde olur belki Şu an hic o kafada değlim zaten hak etmeyen birine o ilgiyi verince böyle oluyor. takılı kalmak değil kendi hatalarıma kızıyorum. neyseki tecrübe
Cevap sahibi9 güHeh bak işte tecrübe. her şey tecrübe. Dediğim gibi takılı kalma daha çok gençsin çok hoş güzelsin. Biriyle uyum yakalarsan ilerde. Sevgili olmanın asıl tadını ozmn çıkarırsın. O duyguları yaşarsın yani. Güvenilir de bi kıza benziyosun o yönde de şanslı olur adam. Maşallahın var
Soran9 güNeyseeeee ben cok suratsızım bugidisle zorrr ahshhshssh
Cevap sahibi9 güSuratsız değilsiiin 😃Bilerek sert bakıyosun o bakışların altında yaklaşmayı bilirse karşı taraf. Yavru kedi gibi naif biri var 😃 Zor değil bence sen olumlu bakarsan idare edilmesi yani anlaşılması kolay birisin
Soran9 güBenım imkansız oldugum biri vardi 1.5 yıldır konusuyorduk yani yas farkından dolayı imkansızdı neyse ya bu bana mankenleri övüyordu normal olabilir güzelse güzel derim mankenler şöyle böyle diyince ben kilolu muyum dedim ona yok değilsin zaten senı begeniyorum ama ince de değilsin dedi biliyorum dedim bende daha sonra zatıfladım kilolu da değildim 60 tim biraz da onun yüzünden 51 e düsmek istiyorum düşücem de kafama koydum. sevse bu sekilde davranmaz bana hiç kötülüğü olmadı ama umursuyorda kafamı karistiyor bilemiyorum
Cevap sahibi9 güKaç yaşında ki
Soran9 güOnu söyleyemiyoruzzz
Soran9 güBuyuk zaten uzak mesafe evli de değil
Soran9 gü😔..
Cevap sahibi9 güValla merak ettim kötü bişey değil ki. Yaşını bilsem nolcak :) ona göre yorum yapcam. Üzülmene değer mi değmez mi diye
Soran9 güÜzülmüyorum ya kötü birisi değil olsaydı o benımle bulusmak isterdi uzun zamandır tanışıyoruz.46
Soran9 güEvli de değil hikayesi farklı bi de sağlık sorunları var iş adamı zaten beni strese sokuyorsun diyor sebebi de çevrimici oldugu zaman biz konusurken kimle konusuyprsun niye işte bana yazmadın falan bunlar bunun sebebini de kusak farkınabağlıyor ben senı burdan nasıl etkiliyim burdan diyprum sevgi olunca öyle olmuyor iste diyo kalp ve solunum sıkıntıları var ben ünü okuyorum ama sınava gircem tekrardan zaten benım hayatımda karısıkl bilmiyorum bu sıralar cok konusmuyprum aklımı karıstırmasın diye
Cevap sahibi9 güBaya baya çokmuş fark ama. Ayrıca o yaşta biri senin gibi biriyle sevgili olup o manken zayıf bu böyle sen böyle der mi. Olgun adam asla demez dememeli. Yani öylede düşünmemeli. Ki sen zaten naif hoş güzel bir kızsın. Olgun erkek herzaman kucaklayan olur. Benimde yıllar önce kendimden küçük konuştuğum biri vardı 3 yıl konuştuk. 1 gün üzülmemiştir o da beni üzmemiştir. Sonra abdden burslu okul kazandı oraya yerleşti de öhle koptuk.
Soran9 güZaten bi karsılık yok sadece yakınız bu kdr yani ne bileyim konusuyoruz ben ona iyi geliyorum o bana geliyor. yol gösteriyp falan öyle ama onu uyardım sabrımı sınıyor😒
Cevap sahibi9 gü10 yaş flan olsa neyse de o fark çok fazla bide sen takılı kaldıkça dahada bağımlı bağlı olursun
Soran9 güYok biz bayadır tanısıyoruz 1.5 yıldır bağımlılık yok. ben onun inadına baskasıyla sevgili oldum üstüne baskasıyla yakınlastım. bunları biliyor zaten. ben çözemedim
Cevap sahibi9 güBence sen takılı kalma kafandanda uzaklaş
Cevap sahibi9 güSen vençsin ya onlada uyum sağladın hoşuna gidiyodur ondan direk kestrip atmayabilir o
Soran9 güKactı ki o sen kaçtın
Soran9 güBızde kopuca bi günde ne zaman 😶🌫️😶🌫️
Soran9 güYok ya ne takilcamm takılsam baskasıyla olmazdm bilmiyorum artık cok umrumda değil zaten sağlık sorunları falan var üstüne gitmiyorum. seviyor ama cokta ciddiye almiyor böyle giderse sabrım tasıcak zaten bazen o kadar tepki veriyorki bazı seylere sinirim bozuluyor
Cevap sahibi9 güO 18 ben 26 flandım. 10 yaşa kadar normal 12 olsun. Hatta olgun erkek daha iyidir. Dediğim gbi hiç sorun yaşamamıştık. Ama sizinki çok fazla sen birazda bağımlılıktan kopamıyor olabilirsin ama seni olumsuz etkileyebilir bu gidişat. Sen kendini boşlukta hissetme illaki biri olur hayatında
Soran9 güBosluk değil ya. bağımlılıkta değil. Bağımlı değilim bagımlılık böyle bisey değil. biz bayadıe konusmadık 3 ay falan yazma dediğim halde nasılsın diye yazıp soruyordu arada ben bakmazdım. hala yazardı arada.
Cevap sahibi9 güHiç böyle sevgili gibi yazıştığınız oluyor muydu. Belaltı yani. Özel
Soran9 güOlumsuzluk yok ki zaten uzak mesafe o farklı bi sehirde işi gücü olan çevresi olan bi adam ben üni öğrencisiyim. Ama sabrım tasarsa her sey biticek zaten bakalıımmbazen içini açıyor kendi duygularından falan bahsediyor genel olarak bazen de cok duygusuz ve kaba hep sinirden yapiyoe
Soran9 güEvet ama cooookkk nadirr zaten benım sınavım oldugu icin bunu daha cok önemsiyor o da ben istersem yani
Cevap sahibi9 güSeni istiyor arzuluyor sonuçta. Bide sende istediğini belli ediyosan. Kıskanıp sorun çıkarıyor olabilir mi
Soran9 güYa kıskaniypr ama kıskansa ne gerçekler bunlar. zaten hep kızdı asiri kızdı yaptıklarımdan dolayı haklı ama karısamaz zaten kıyamıyor o ayrı da ben pna karısmaya kalksam sinirleniyor ama yine de benim istediğim oluyor ahahahh
Cevap sahibi9 güÖzel şeyleri paylaşıyosanız kıskanması da doğal kıyamaması da. Sonuçta sende onu arzuladığını belli ediyosun bu o yaşta erkeği çok etkiler biliyosun 😃
Soran9 güYanii cok arada öyle diyim ayda bir hatta ben yurttayken cogu zaman konusamiyoruz bile sesli. neden sadece özel seylerden dolayı mı böyle
Cevap sahibi9 güŞimdi hem çok güzel bi kızsın. Hem yaş farkı çok çok fazla. Bi tanıştınız sen olabilir gibi baktın. O adam kopmak istemez ki senden. Sadece onla alakalı olmasa da adam seni kaybetmek istemez ki. Kıskanır özler arzular. Ama dahada naif olmalı sana karşı. Olgun olarak seni üzmemeli o kıskançlığı okadar ilerletmemeli. İlişkiyi o yönetmeli
Soran9 güYa ben biraz dik baslıyım inatcıyım ahahshsjs yok artık olabilir gözüyle bakmıyorum sadece sevdigim iciiinnn. bazen asırı tepki gösteriypr ben daha rahat davranıyprum. üzerse bende onu üzüyprum zaten sjdhsjd sinirimi bozuyor bazen doğru söylediğimi bile bile hala bunları bahane ettiğimi sanıyor ama biliyor ben dediğimi yaparım ya beni üzmüyor da iste onu da anliyprum hayatı cok karısık. baskıya gelemiyor belki de beı sevdiği icin katlaniyor o kıskanclık benım kadar yapmiyor bile. 18 ken sevgilisini kaybetmis trafik kazasında travma olmus daha sonra kendini işe vermiş.30 yaslarında da bypass olmus. Hayatı karısık. Şu an da sağlık sorunu iyi değil konusmuyprum bunaralar onunla sınava odaklanıyprum zaten yeni tartıstık işle ilgili biriyle görüşüyormus bende bu saatte napiyosn diye sorunca sinirlendi öyle ben bakmasam da yazıyor iyi geceler flnnn gönlümü almaya calisiyo kendince. benim nefretim de kısa sürüyor seviyorsam. ya bagımlılık yok aksine hayatimi olumlu da etkiledi ben onunla tanıstıgımda psikolojim kötüydü hatta o hayatıma girince güzellesti de ama artık aramızda sınır var biliyo da sonucta benden buyuk
Soran9 güSen kaçsın ki
Cevap sahibi9 güBen 90lıyım 35 ama çok da genç gösteriyorum. Benim konuştuğum kız arkadaşım 18di bende 27 flan çok da iyi anlaşıyoduk 3 yıl flan konuştuk. Başka şehirdeydi. Sonra abdde burslu üniv kazandı. Gitse dahada gelmezdi gitti gelmedi. Tabi biz öyle iyi anlaşıyoduk konuşuyoduk ama bide abd çıkınca tabi uçurum arttı. Sonra koptuk. Bi arkadaş abdye gidecekti ben yazdım buna yapabilir mi oralarda die. Cevap verdi binde bir konuşuyoruz. Onun düzeni orada artık. Hatta hakkını helal et dedi bana onca zaman konuştuk flan.
Sende durum daha farklı çok çok yaş farkı var az değil. Anlıyorum seni ama sen yinede bizim yaptığımız gibi bi tık o iyi geliyor diye çok da yakın durma. Çünkü daha çok küçüksün
Cevap sahibi9 güMesela ben 35im 19 20 yaşındaki bi kız çok hoş güzel olsa bile yanaşmıyorum yapamıyorum yanlış anlaşılma olur diye ki. Çok da genç gösteriyorum
Soran9 güBiz sevgili değiliz. haklısın ya zamanla kopar ve biter. siz hiç görüştnüz mü
Soran9 güYanii öyle ben de ilgilenmem büyük biriyle bizim aramızdkai sey farklı reelde bakmam büyük birine zaten
Cevap sahibi9 güGörüşmedik. Ama görüşsek de anlaşırdık😅 Cidden hiçbir gün sorun yaşamadık ki hergün konuşuyoduk. Ama tabi bazen yol herkesi farklı yerlere götürebiliyor. Ne diyim kıza aman gitme abdye öyle böyle. Biraz mantık lazım
Soran9 güYinegiderdi😅aynen öyle. biz cok tartısıyoruz sonunda yine anlasıyoruz ama iste benim kıskanclıklarım onun tepkileri yas farkı flnn… sevgililik yok arkadasız sadece anlamaya çalıştıgım için sordum
Cevap sahibi9 güSevgililik yok demeni anlıyorum neyi kastettiğini. Ama dediğim gibi bukadar kıskançlık bide dediğim gibi aradada olsa arzuladığını belli ediyorsan o erkek kıskanır sorun yararır yani bukadar güzel o yaşta kıza 😃
Soran9 güİstediğimle olurum zaten bana demiştiki sen benı aldattın ben kımseyle konusmadım falann yooo gayette biliyordu biri oldugunu biz sevgili bile değiliz demiştim daha sonra cok konusunu açmadı eskisi gibii ahhshs ya beni seviyor mu diye düsünüyodum sevmese bile alıstı bence
Cevap sahibi9 güHem alıştı hem seviyor hem senden ilgi bekliyor. Senin onu arzuladığını da biliyor. Diyosun ya arada o da ben açarsam konuyu diye. orada aklını alıyosun adamın. Hoşuna gitmez mi bunlar adamın 😃
Soran9 güerkek sonucta gider ahhshshd bana karsı sadık bazen sinir etse de yinede seviyprum ben de onu sinir ediyprum ya ahshjs gerçekten baskasıyla olsaydi biterdi coktan neyse gencliğime versiinn ahahsh bana diyo kiiii yasıtım birinden bu kadar ilgi beklersin diye benım gibi sağlık sorunları olan bu yastan birinden değil konusuyor böyle sonra sinirimi bozuyor sonra kendi sinirleniyp hahahss artık cokta ciddiye almiyorum sinirden ne yaptgımı bilmiyprum zaten o da ne dediğini bilmiyor. o yasta birinin tabıkı hosuna gider biz zaten cok tesadüfen tanıstık daha sonra konusmayı kesicektik bile. sonra devam ettik.
Cevap sahibi9 güTabi olabilir yaş farkı olup uyumlu olan çok kişi var su yüzünde olmasa da çoğu. Peki bişey sorcam sana. Hem böyle uyumlu oluşunuz sohbeti kesemeyişiniz kıskançlık karşılıklı flan derken. Onla özel konuştuğunda hayal ettiğinde. Onunla olduğunu yani. Hoşuna gidiyor mu ki
Soran9 güEvet. yaşını göstermiyor pek uzun boylu karizmtik biri yani pekk fotoğraf atmıyor istemiyor söylemese de.
Soran9 güBen birinin oldugunu hissettsem biraz bile durmam. Zengin de zaten antalya da yasıyor. Yaniii ne biliiimm uyumluyuz da kusak farkı falan zorluyo sonucta babam yasında birisi.
Cevap sahibi9 güSenin onu istediğini belli etmen aklını alıyodur onun emin ol. Oyüzden de kıskanır kıskandırır yani çok doğal 😅Kuşak farkı tabiki olur. Önemli olan diyalogda anlaşabilme konuşma isteği. Uyum. Bide arzuladığında onunla birlikte olsam cidden çok haz alırım gibide düşünüyosan baban yaşında ooması da etkilemez bu durumu.
Soran9 güHer şey cinsellik mi yani bız cınsellik konuşmayınca benden uzaklasmıyor ki konustugumuz zaman tabiki de yakınlasıyo normal olarak ama normalde soğuk değil ki
Cevap sahibi9 güHayır o manada dedmedim. Sonuçta konuşsanız da anlaşsanız da arada çekim bağı olursa karşılıklı özelliklede senden kaynaklı yaşın küçük olduğu için. Bu arkadaşımtan çok sevgililik gibi olur adamında çok hoşuna gider kıskanır seni sinir eder sinirini alır. Sende o yönde arzuluyosan cidden sevişsek çok hoşuma giderdş diye düşünüyosan baya olmuştur bu sevgililik bağı ondan dedim
Soran9 güBilmem sadece cinsellik değil ama öyle. evet farklı sevgililik değil. aramıza 3. Kisiler girse de bitmedi. yani biliyo bunların yaşanacagını. keyfimden de yapmadım. benden dolayi mi gencim diye
Soran9 güÖzelden konusaim mi
Soran9 güCok uzadı cünki
Cevap sahibi9 güTabi
9 gü58-59 kilo falansın
04 Yorumla
Soran9 gü56
- 9 gü
Spor var mı?
Soran9 güYyopkkk
- 9 gü
Biraz gevşemiş kollar. Günaydın
67 ama etin neden cıvık duruyor
01 Yorumla
Soran9 güÖyle isitto cani
9 güharıkasın bence
00 Yorumla
9 güÜzerine sürüp yalasam erirmisin
00 Yorumla57 kilo cok iyisin kal boyle
00 Yorumla
9 güBacaklarının arası niye açık
00 Yorumla52 yi geçmez heralde
00 Yorumla
9 güDiyet yapmana gerek yok
00 Yorumla
9 gü53-54 civarı yavrum çok seksisin beğendim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 güKilo 71 falan vardır
06 Yorumla
Soran9 gü56
Cevap sahibi9 güO zaman yağ oranın fazla
Soran9 güYo değil ne alak göbegim az var gönek mi görüyosun orada
Cevap sahibi9 güBilmiyorum ama az erise fena olmaz
Soran9 gü51.5 olcm ztn
Cevap sahibi9 güİyi
Gizli Üye(36-45)9 gü50 civarları sanki
00 Yorumla
9 gü50 falan filan.
00 Yorumla
9 güObez
11 Yorumla
Soran9 güYa sus sus ussss
Çubuk kraker
02 Yorumla
Soran9 güKim
9 gü60 varsın rahat
01 Yorumla
Soran9 gü56
55 60 arasii
02 Yorumla
Soran9 gü56
55 filan
10 YorumlaBu kiloya diyet gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 güYeter ezk
24 Yorumla
Soran9 güYetmiyor uza
Cevap sahibi9 güÇöp fake
Soran9 güAnn fake
Cevap sahibi9 güOe
Kg gözüküyorsun ama o kadar kötü değil
00 Yorumla
9 gü45-50 kg gibi
00 Yorumla60 falan
00 Yorumla55 ile 60
00 Yorumla56.200
00 Yorumla
9 gü56 kilo
00 Yorumla
9 güTamam tamam zayıflamışsın.
00 Yorumla
9 gü56 kg sun az önce paylaştın ya
00 Yorumla
9 gübiraz farklı duruyorsun resimlere bakmadım
00 YorumlaHafif göbek var
00 Yorumla68 falan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 güKilon 55-58 arasi
05 Yorumla
Soran9 gü56
Cevap sahibi9 güDogru bilmisim. Yorumlara bakma harika görünüyorsun
Soran9 güYok daha değill 51.5 olayim öyle
Cevap sahibi9 güBu halinde baya iyi
Soran9 güYok değil
Gizli Üye(18-24)9 gü64 var mı
12 Yorumla- 9 gü
Senin kaç
Cevap sahibi9 gü@AttilaBiraZHırs89 sanane lan
56...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 güönemi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 güBayıldım sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 gü56 kilosun ama bunun 6 kilosu kukun
00 Yorumla
9 gü50 kilo falan
00 Yorumla
9 gü63 filan
20 Yorumla62 kg
05 Yorumla
Soran9 gü56
Soran9 güGözleri doktoa
- Diyet & Beslenme konusunda 354 cevap paylaştı.
9 gü75 mi
00 Yorumla
9 gü62 mi
00 Yorumla
9 gü50 falan
00 Yorumla
9 güİyi spor yap biraz
00 Yorumla
9 gü55 gibi
02 Yorumla- 9 gü
Knk tişortu komple çıkart
- 9 gü
Knk Instagram alalım
Gizli Üye(30-35)9 güBıkmadın mı
16 Yorumla
Soran9 güHayır
Cevap sahibi9 güÇok tatlısın ama artık atmasan
Soran9 güBakma o zaman
Soran9 güAtıcam hep
Cevap sahibi9 güMadem atıyosun arkanı da at
Soran9 güSen at
Gizli Üye(18-24)9 gü50. Kg
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Fotoğraflarına baktım, diyette olman ve kendini iyi hissetme yolculuğunda olman harika bir adım! 💖 Dışarıdan bir tahminde bulunmak doğru olmaz kuzum, çünkü önemli olan rakamlardan çok senin bedeninle barışık, sağlıklı ve mutlu hissetmen. Bu süreçte kendini iyi dinlemeye devam et. Unutma, asıl hedef içten gelen bir denge ve sağlık! 💪 Diyet & Beslenme ile ilgili her konuda yardıma ihtiyacın olursa yeni bir soru sormaktan çekinme olur mu? Sevgiler! ✨