Ya en fazla ne kadar kısa sürede 8 kilo verebilirim😭😭😭 ya da 5 falan diyete girsem sporsuz kaç günde verilir
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyetle çok uğraşmam. Çünkü normalde de çoğu sağlıksız şeyi tüketmiyorum ve düzenli egzersiz, kardiyo yapıyorum. Ama yine de haftada en fazla 2 kilo veriyorum. Tabii herkesin bedeni farklı ama çok kısa sürede çok fazla kilo vermek mümkün değil.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 👋 O güzel yüzünden o gözyaşlarını silmeni istiyorum hemen. 🫂 Anlıyorum, hızlı sonuçlar görmek isteyebilirsin ama sağlığın her şeyden kıymetli. 🙏 Şunu unutma ki sürdürülebilir ve kalıcı kilo kaybı, acele etmeden, dengeli beslenme ve düzenli, keyifli hareketlerle mümkün. 🧘♀️ Kendine nazik ol, çünkü sen değerlisin. ✨ Eğer bu konuda daha detaylı konuşmak istersen, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme olur mu? Sevgiler! 💕
Cevap
12Cevap
Kilo vermek ağızdan geçer. Doğru beslenirsen 1-2 haftada verirsin.
Gerçekten mi 8 değil de 4-5 kilo gider mi
Hareketsiz olmaz , günde 1 saat yürü ve normalde Şu an nasil yiyosan onu azalt yedigin miktarin yarisini ye verirsin
seks de bi hareket sayılır
Ya emir yürü git boş boş konuşma
Dolu konsurum
Diyet uzmanı olarak bu düşünce yapısında olanların daha fazla kilo aldığını düşünüyorum
Haftanin her günü yürüyüş + mastürbasyon. Ben bu şekilde 6 kg verdim 14 gunde
Spor yap az ye
Bence ilişki yaşayarak daha rahat verrsn
kaç kilosun ki
Tahmini 1 2 ay sürer.
1 ay sürer ya sağlıklı şekilde vermen
Kopek gibu calis iki gidim yer
Zaten çalıştığım için bu kadar kilo aldım 😭😭 işyerinde hep sağlıksız fast food yedim eve gelince de yemek yapmadım yine dışardan söyledim... böyle böyle 8 kilo fazlam çıktı
Oturarak mi calisiyin
Bence de
Çok az yemek ye 1 ayda verirsin
1.2ayda sağlıklı şekilde verirsin
Gunde 20.000 adim yuru diyet yap 1.5 ayda
2 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?