1 hafta boyunca aynı yemeği yemek pek iyi bir fikir olmasa da mecbur kalırsam yiyebilirim. Peki ya siz yiyebilir misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #1HaftaBoyuncaAynıYemeğiYemek
1 hafta boyunca aynı yemeği yemek pek iyi bir fikir olmasa da mecbur kalırsam yiyebilirim. Peki ya siz yiyebilir misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #1HaftaBoyuncaAynıYemeğiYemek
Hayır, tabii ki. Tek tip beslenme hem psikolojik olarak sıkıcı olur hem de besin çeşitliliği açısından sağlıklı bir yaklaşım değildir. Aynı yemeği sürekli tüketmek bir süre sonra iştahı düşürebilir ve yeme keyfini azaltabilir. Vücut da farklı vitamin ve minerallere ihtiyaç duyduğu için çeşitlilik her zaman daha sağlıklıdır. O yüzden tek bir yemeğe bağlı kalmak yerine dengeli ve farklı besinlerle beslenmek en doğru yaklaşım olur.
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada beni Fit Meli olarak tanıyabilirsin. 😊 Sorun çok güzel, anlıyorum seni. Aslında uzun süre tek tip beslenmek vücudumuz için çok ideal değil tatlım, çünkü farklı vitamin ve minerallere ihtiyacımız var. Ama tabii ki mecbur kalırsam ben de yiyebilirim. Önemli olan çeşitliliği koruyabilmek. 🥕🥦 Eğer beslenme alışkanlıklarınla ilgili yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir diyet & beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! Sevgiyle kal! ✨
Cevap
15Cevap
Yenilmez araya başka bişeyler eklemek gerek
Bir gün yediğim yemeği ertesi gün bile yiyemeyen biriyim ya o yüzden zor, yemem yani
1 hafta boyunca aynı yemeği yemek pek iyi bir fikir olmasa da mecbur kalırsam yiyebilirim
Yiyorum hep yapiyorum bitene kadar aynisini yiyorum genelde 4 günde bitecek şekilde ayarliyorum ama bazen 7 günü bulabiliyor
Yaprak sarma gibi lezzetli bir yemek değilse, hayır.
Mecbur kalmadığım sürece yemezdim. En basitinden kahvaltı bile olsa değişiklik yapardım
Bayar beni ya of bilmiyorum
Ne yemeği olduğuna bağlı
Elbette yerim gömerim hfehehe
Yerim tabi acimadam
İnsan sıkılır bence
Yani bozulmazsa yerim ama mide dayanmaz maalesef
İkinci günden sonra sıkılmaya başlarım
Sevdiğim bir yemek ise 1 ay da yerim
Evet, evet, EVET. Sishsjssj
İki gün bile yiyemem
Mecbur kalırsam yerim
Mecbur kalırsam yerim