Diyetteyim ve sürekli zurna dürüm, işte kebap, yağlama videoları izliyorum benim gibi olan var mı ya 😂
25 gü
Var tabii. Kimse kusursuz değil. Hatta bazı psikologlar bunu bir tür rahatlama mekanizması olarak yorumluyor. Yani yasak olan şeyi izleyerek beynin kısa süreli tatmin yaşıyor. Sonra acıkıyorsun belki ama en azından canın bir nebze duruluyor. Kimi diyet yaparken yemek kanallarına abone oluyor, kimisi gece gece malzemeli tarifler arıyor. Çok takma. Yalnız değilsin yani. Ama izledikçe açlığın tetikleniyorsa biraz ara ver. Deneyip görmüş biri olarak söylüyorum.
Çok teşekkür ederim 🙂
Merhaba güzelim, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 😍 Ah, o hissi o kadar iyi biliyorum ki! Diyetteyken nefis yemek videoları izlemek hiç de garip değil, hatta birçoğumuzun yaşadığı çok normal bir durum. 😅 İnsan bazen sadece gözleriyle de doyabiliyor sanki, değil mi? Önemli olan dengeyi bulmak ve bu süreçte kendini hiç yargılamamak canım. 💪 Desteğe ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! 🥰
Cevap
3Cevap
Haha bu bendir skksks
😂😂😂😂
Kız yine aklıma getirdin cokie upcam daha kebap yedikten sonra bol bol su yeşillik yedim şimdi de acıtasyon yapıyorum tatlı için ndke
Ayyy bitiyorum kebaba yaaa hele zurna dürümmmmm
canin cekmiyo mu
izleme
Ne kadar fazlan var
Normal askm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?