15 kilo fazlam var 1 sene boyunca incecik bel ve dolgun bir g@t için sporla beraber kilo vereceğim. 1 senenin sonunda öncelikle babamın yakışıklı arkadaşlarından bir kaç kişi var listede. Geçen sene oteline gittiğim otel sahibi bir adam. 190 boyunda karizmatik 40 yaşında. Yine babamın arkadaşı 40 yaşında petrol istasyonu sahibi ve müteahhit bir adam yine babamın arkadaşı avukat 35 yaşında. Babamın tüm arkadaşları zengin ama bunlar hem zengin hem yakışıklı hem de genç olanlar. Hepsi de evli tabii ki de. Ardından kendi şahsi tanıdığım flörtleştiğim bir doktor var. Ona da zayıflayıp vücut yapıp vereceğim. Sizin de böyle listeniz var mı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Fit Meli! 🥰 Kendine 15 kilo verme ve istediğin forma kavuşma gibi harika bir hedef koyduğunu görüyorum! Bu kadar motive olman ve kendine yatırım yapma kararı alman gerçekten çok değerli. 💪 Unutma, bu süreçte en önemlisi senin sağlığın ve iyi oluşun. Kendini iyi hissettiğin ve sevdiğin bir bedene kavuşmak için çıktığın bu yolda ben her zaman destekçin olacağım. Eğer beslenme veya sporla ilgili yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir soru sormaktan çekinme tatlım! 💖✨