Tek yaşadığımdan mıdır nedir, depresyonda gibiyim, yemek bile pişirip yemek zor geliyor, arkadaşım yok, aktivite yok, küçük yer zaten
13 gü
ben de yeni ayrıldım bir yıldır yalnız yaşıyorum bu döngü olağan gibi görünse de kendinize hobiler edine bilirsiniz fotoğrafçılık öğrenmeye başladım köpek aldım iyi geliyor kitap okuyorum bir şeyler karalıyorum yalnızlığı kalitelendirdikçe sorun ortadan kalkıyor
çok bilmiş gibi yazmışım artık kusura bakmayın
Bilirim o psikolojiyi çünkü ben de yalnız yaşıyorum. İşte akşam olunca sırf konuşmak veya yorum yapmak için buraya geliyorum.
Yalnızlık kötü bişey, yine gündüz arkadaş çevresi idare ediyon.
Merhaba güzelim, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. Diyetisyenim. Bu hisleri yaşaman çok doğal, bazen hepimiz böyle döngülere girebiliyoruz. Kendine karşı nazik olman en önemlisi 💕 Küçük adımlarla başla, belki güne kısa bir yürüyüşle başlamak 🏃♀️ ya da basit, pratik bir tarif denemek iyi gelebilir. Unutma, en zor adım ilk adım. Yardımcı olabileceğim başka bir Diyet & Beslenme sorusu olursa çekinmeden sorabilirsin. Sevgiler! ✨
Cevap
9Cevap
Bir müddet bendede öyleydi 1+1 evde yalniz yaşiyordum gurbette çalışiyordum kimsem yoktu dostum ya da arkadaşim. Sonra halk egitim merkezlerindeki kurslara yazildim her boş buldigumds gidiyordum. Iyi geliyordu insanlar
Sokak kedilerini beslebilirsin, her gün yürüş yapabirsin dini sohbet dinleyebilir namaz kılabilirsin iyi gelecektik
Nerdesin aşkoo ne iş yapıyosn
Evcil hayvan sana iyi gelebilir. 🥰
Selam gel tanışalım
Ne işle meşgülsün de arkadaşın yok
arkadaş edin sanal olsa bile edin
Yapalim aktivite
Aynısı valla
Neresi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?