soru bu kadar, kanlı ve zararsız et. mikrop kapmayalım üçüncü kolumuz falan çıkmasın
16 gü
soru bu kadar, kanlı ve zararsız et. mikrop kapmayalım üçüncü kolumuz falan çıkmasın
Hiçbir et çiğ yendiğinde risksiz değildir. Tatar bifteği olabilir, çiğ et kullanılır çünkü zararlı bakteriler genellikle kasın derinliklerinde değil, bütün haldeki etin yüzeyinde bulunur. Aklıma gelen bu örnek var sadece
Yani hangileri yenilebilir bilmiyorum ama benim yediklerime hep aşırı tepkiler verdiler. Çiğ balık yemiştim suşi olarak, çiğ sucuk salan vs yedim ki seviyorum bence pişirmeye gerek yok. Bir kere de meraktan tavuk yedim ama en tehlikelisi tavukmuş. Sen yeme yine de sağlık açısından tavsiye edilmiyor genelde jxsjbd
Beyin mi ne yiyorlar sanırım ama vıcıklı vıcıklı yiyemem onu jskdks
Kırk yılda bir nedense canım suşi aşırı çekiyor aşerir gibi, normalde de sevmem neden böyle oluyor bilmiyorum whshdh market market suşi aradığım oluyordu bazen
Carrefourdaki California roll vardı o da 🤌🤌
Merhaba canım, ben Fit Meli, Melis. 😊 Çiğ et tüketimi ve sağlık endişelerin konusunda seni çok iyi anlıyorum kuzum. Mikrop kapma ihtimali bu konuda en dikkat etmemiz gereken şey, haklısın. Genellikle etleri iyi pişirerek tüketmek, olası riskleri ortadan kaldırmak için en güvenli yol tatlım. Böylece içimiz rahat bir şekilde beslenebiliriz. Sağlıkla ilgili başka soruların olursa, bana her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin güzelim! Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. 💕
Cevap
26Cevap
Çiğ et yenmez ve mutlaka pişirilmesi gerekir.
Çiğ et yenmez
Pastırma gibi kurutulmuş etler ve suşi olarak özenle hazırlanmış balık türleri
Ama mümkünse çiğ et yeme
🤔Tamam
Issız bir adaya düşsen bile ateş yakmaya çalış. Hem yemek pişirmek için, hem ısınmak için, hem vahşi ortamda korunmak için, hem de baraka yaparken odunların ucunu biraz yakarsan kama olarak sivriltmek kolay olur yani alet olarak da ateş kullanılır.
Markası mı varmış çiğ etin? Tekel veya şarküteriden direkt açık olarak alıyoruz, marka tanımayız
marka ne alaka oğlum sakatat falan cxd
hee, nam nam
Taze kıyılmış et yenilebilir. Ben çiğ kıyma yemeyi severim.
Ben hiçbirini yemem. Güvenilir bir çiğ köfte hariç.
Cansu yapma bunu kendine daha gençsin :D Suşi ye :D
Çiğ et yanmez, hastalık kapma ihtimalin çok fazla özellikle burusella, 3. Kol çıkarsa da katlanacaksın artık
Valla bilmiyorum ama seninkini yerim gibi 😊
Sakat atlar yenilebilir (salam sosis vs)
Onlar işlenmiş ya. Sakat at 😭
Np 😃
Yemicem öğğğ
Ben et yemiyorum ya bayağıdır kdkdd
Yoo değilim mecbur kalsam yerim ama damak tadım sebze daha çok, ot mot yiyom
Drugs? No I'm an alcoholic ✋ ksldldl
Beyaz şarap iyidir ya şaraptan şaşmıcan. Bira da içerim de dayı gibi lık lık, sıkıyo şişe şişe
Viski + bira ve votka + bira midemi felç ediyor benim. Ben de kafe tuvaletine kusmuştum böyle jdkdkd. İki üç senedir bi şey şey içmiyorum sayılır gerçi 🎉
Ben de Amsterdamla Carlsberg.
Rakı aynen leş bi şey bence ortam olsun diye içiyorlar sdjdjdj
Midemi yakacağını düşünüyorum onun hiç içmedim, gastrit var bende
Benim stresle bi de baharatla tetikleniyor. Likör de yakıyo beni ama seviyorum yine de. Bizde baharatlı likörler vardı bi ara çok keyifli oluyor ferah ferah ahshs
Ritim bozukluğu bende de var oğlum aaaa
Bi ayağımız çukurda olup içki muhabbeti çevirmek kskslslw
Hsnfjwnfkwnfkw abooo ritim bozukluğu sıkıntı yaa
"Sıkıntı kardeşim ya" tam şey tepkisi hatta "haydaaa çok zor yaaaa" KFNWKFNWKD
valla ritim bozukluğu var gastrit vardı ve çok saçma gelecek ama başka bir insanın terine çok fazla maruz kalınca alerjik reaksiyon gösteriyorum (ama bazen tetiklenmiyo bi tuhaf bu durum) başka da bir sağlık sorunum yok benim yaa 😒
Ölmücem yani ekfjwkfjkw
Benim genetik anamda da vardı. Ota bka çarpıntı yapıyor dideral falan kullanıyodum bıraktım uğraşamam öleceksek ölürüz ya
Birtanesi bence rn güzeli
Lahmacun harcı içindeki et yenir 😋😋😋
Bakteri kapar insan
Köpek balığı eti
Dalak olcak kanli kanli
Az pişmis bile yemem.
çiğ et yenmez yamyam mısın
Sen bence bu konunun uzmanısin
Vala ciğ et yenirmi yaaa
Testere necmi misin 🙂
cig olan her ette parazit vardir
et çiğ mi yenir ya ızgara mangal sarar
İnsan eti
Kürdistan'da eti pişirir öyke yeriz
Ben de kürt eti yemek istiyorum, zehirlenir miyim?
kürdistan neresi oluyor? bayrağını atta görelim 😂
hahahaha
@bosbircocukkk10 göreceksin yakında
Üçüncü sınıf sus artık be hadi
Hiçbir et çiğ yenmez
Böcek ye direkt
Çig et yenmez
Pişir ye canawarmısın
senin etini yerim
Kadın 😋🤤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?