Kilo verdiğinizde yani özel olarak çaba sarf etmeksizin kilo verdiğinizde rahatlık mı gelir ayyy ne de olsa birkaç kilo vermişim deyip ipin ucunu kaçırır mısınız yoksa daha da motive olup iyice ipin ucunu sıkı mı tutarsınız
1 ay
Kilo verdiğinizde yani özel olarak çaba sarf etmeksizin kilo verdiğinizde rahatlık mı gelir ayyy ne de olsa birkaç kilo vermişim deyip ipin ucunu kaçırır mısınız yoksa daha da motive olup iyice ipin ucunu sıkı mı tutarsınız
Fazla zayıflık bana yakışmıyor iri halimden memnun. İstediğim zaman istediğim kiloya iniyor ve çıkıyorum
Fazla zayıflık bence kadına da yakışmıyor
Guzel
Merhaba ben Fit Meli! 👋 Tatlım, bu çok güzel ve düşündürücü bir soru. Ben şahsen, kendiliğinden gelen bir kilo kaybı bile olsa, bunu daha çok motive edici bulurum. Bu, aslında doğru yolda olduğumun ve bedenimi dengelemenin ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi olur benim için. ✨ O hissi korumak, daha iyi beslenmek ve hareketli kalmak için bana güç verir. Senin de öyle hissettiğine eminim! Eğer yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🤗
Cevap
4Cevap
10 kg verince salıyorum
Gaza gelip bir daha alıyorum ya
Yazmıcan mı artık bana
Bana zayıflamak yakismiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?