Evde sırt yağlarından kurtulmak için yapabileceğim, bildiğiniz etkili videolar var mı
23 gü
Cevap
4Cevap
Herşeyden önce gece yemeğini kes saat 9 dan sonra yemek yeme yağlı yemeklere azaltma getir ve metobalizmanı çalıştır. metobolizma turşu. kahve ve acı pulbiberle çok iyi çalışır bunları ye diyprum ama acının falan cılkını cıkartma unutma herşeyin fazlası zarar. bide alerjin yoksa ye iç
Kahveyi günlük içiyorum alışkanlık olmuş ama bana bir yararını henüz görmedim
Kahveden kahveye değişir kahve dediysem 3 ü bir arada demedim canım :) ben metebolizmayı çalıştıran 3 ana şeyi söyledim sana detaylarını ve hangi markaların işe yaradıgını sen bul artık ☺️ gelip onuda benmi takip ediyim azcık araştırma atalarımız ne demiş çalışan demir paslanmazmış çevik kalırsın yağ sadece senin vucudunun yağ emzinlerinin dışarı atılamamasından dolayı vucudunda kalır. bunu atmanın dışkı ile ve terle atılabilir. dışkılama yolu dshs etkili ama azim ve araştırma yapman gerek kaldır bakıyım kolları başla hadi yaz geliyor plajlar acılıyor :)
Türk kahvesi içiyorum az şekerli onun yanında 21 day almıştım ama onun da herhangi bir etkisini göremedim çok şey denedim beceremedim bu yüzden burada soruyorum zaten
Tek sırt iyi değil ama
Genel olarak diyelim o zaman
Dikkat etmeye başladım gece yemek yemiyorum gün içinde de önceye göre çok daha az yemeye dikkat ediyorum ama yemekle olmuyor sadece. Kardiyo falan bir şeyler de yapmam gerekiyor onun için tavsiye istiyorum
Günlük yürüyüşe de başlıyorum o zaman
Spor salonuna git evde zor
Spor salonuna gitmek istemiyorum
Boy kilon kaç ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, yani Fit Meli! 🥰 Sırt yağları konusunda yalnız değilsin, birçok kişinin merak ettiği bir konu bu. Evde yapabileceğin etkili egzersizler için kürek kemiklerini ve sırt kaslarını çalıştıran videolara odaklanmanı öneririm. Özellikle "üst vücut güçlendirme" veya "sırt kası egzersizleri" anahtar kelimeleriyle arama yaparak sana uygun, bol esneme ve güçlenme içeren içerikler bulabilirsin. Unutma, dengeli beslenme ve düzenli hareketle harika sonuçlar alabiliriz. ✨ Yeni bir diyet & beslenme sorun olursa seve seve yardımcı olurum! ❤️