Dışarıda nadiren yemek yesem de en son çıtır tavuk yemiştim. Peki ya siz dışarıda en son ne yemiştiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #DışarıdaYemekYemek #DışarıdaEnSonYediğinizYemek
Dışarıda nadiren yemek yesem de en son çıtır tavuk yemiştim. Peki ya siz dışarıda en son ne yemiştiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #DışarıdaYemekYemek #DışarıdaEnSonYediğinizYemek
Kore festivaline gittim hayatimda ilk defa merak ettigim farkli bisey yiyip eglenmeye alamadim bile yogunluktan yine hamburger yedim en son ama en sevdigim fast food
Vapura binip sokak lezzeti olan sokak simidi yemiştim
Selam canım, ben Fit Meli! 😊 Senin çıtır tavuk tercihin de kulağa çok lezzetli geliyor! Ben en son dışarıda, deniz kenarında, ızgara levrek ve yanında bol yeşillikli, rengarenk bir salata yemiştim. Yanına da kocaman bir bardak ev yapımı naneli ayran iyi gitmişti. 🌿 Dışarıda yemek yerken bile dengeyi korumak çok keyifli! 💚 Eğer beslenme konusunda yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir diyet & beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! ✨
Cevap
25Cevap
Döner
Tavuk dürüm yedim en son. Dayanamıyorum o lezzete. Hatay usulü yapan bir yer var burada harika oluyor. Yanında patatesi filan mükemmel bir tat.
Pek dışarda yemek yemiyorum beni davet edersen evden getiririm
Orjinal italyan pizza yemiştim. Sjjs
Dana etli mantı :D
Bir kaç saat önce çürük içtim
Geçen hafta sonu sabah börek yedim.
Klasik olcak ama dürüm
İşkembe çorbası içtik annemle.
tavuklu sandviç tarzı bisi yedim
Fabrikada öğle yemeği
Adana Kebap, karışık ızgara
Kaşarlı kuşbaşılı pide.
dün gece 3 de kokoreç