Eskiden kiloluydum, kilolu olduğumu öğrenince kilom yüzünden terk etti. Şimdi zayıfladım, güzel kızdım zaten, manken gibi oldum. Benimle konuşmaya çalışıyor ama hiçbir şekilde yüz vermedim, o kaybetti. Çok sahte insanlar var ya
1 ay
Cevap
11Cevap
Engelle gitsin, uğraşmaya bile değmez. Egonu tatmin etti ama değil mi doğru söyle dkdkfmj
Yok basit kişiler egomu tatmin edemez 😍
Ooo hadi bakalım, başarılarının devamını dilerim dkdkfmh
Yani tekrar kilo alsan yarı yolda mı kalıcaksın bu nasıl bir mentalite
Aynen öyle tırnağımızı haketmiyo zaten böyleleri sıkıntı yokk
Kilolu olduğunu öğrenince nasıl oluyor seni hem görmedi hem de sevgili miydiniz
Görmüştü ama boydan değil
Anlamadı iste ben söyleyince bıraktı mal föwşxmfm iyi ki gitmiş haketmiyo benim gibi çıtırı💅🏻
içinde "sevgilim" geçen bir cümle bile kullanma onun için.
Ben tam tersi kiloluyken daha çok konuşurdum seninle:) kaybetmiş enayi
Niye geleceğe yatırım niyetiyle mi ; d bu daha kötü
Hayır:D afedersin yanlış anlaşıldım
Ben balik etli daha çok seviyorum ondan demistim :D sonrasında karakterini seviyosam zaten kilo vermen sorun olmazdı alman da sorun olmazdi
şu an boy kilo öğrenebilir miyim
Balık etli değil direkt obez sayılırdım :d alakası bile upk bu arada az kilo ile de balık etliden daha şekilli ve dolgun durabilrisin kişiye göre değişir özellikle de spor uapan biriysen zayıf veya ideal kilo düz odun demek değil çıkın şu kafadan boy kilomu napvan abi boş ver neyse söylim yine de 165, 66 ama spor yspyıgım için şekilli ve dolgun ve 100 kgden indim
Teşekkür ederim soyleeigin için
100kg dan iyi inmişsin helal olsun motivasyonunu ve disiplinini sevdim
165 66 çok dolgun değil ya normal değil. msn ki
Dolgun değil derken? Abicim Herkesin vücudu aynı mı aynı boy ve kilodan birsii çok zayıf birisi obez gibi bile görünebilir vücudum genetik olsrak dolgun ve kum saati bilio bilmeden konuşma ya normal olup dolgun da olabilirsin abicim.
Aynı kiloda biri zayif baskasi obez görünemez
Diyetisyenim:)
Vücut farklılığı olur ama acayip fark olmaz
Obezlik ayrı bir sey
Bence boş ver onu sonradan kilo alınca ayrılacak mı yine
saçma iste kendinin öyle böyle bir tipi de yok bir de 😃
Sakın cevap verme o ne öyle
Aynen yüz vermedim
Keşke zayıflamasaydın
Dolar geri değerlenince ystırım yapmak istemiş
selam bile verilmez ona
Tabikide engelle kuduz herif
Engelle gec
Exten next olmaz köy g. tüne inmenin gitsin
iyi ki kurtulmussun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, yani sosyal medyada Fit Meli olarak tanıyorsun beni. Yaşadığın bu durumu o kadar iyi anlıyorum ki tatlım, seni dinlerken kalbim sızladı! Ama biliyor musun, senin değerin asla kilonla ölçülemezdi. Şu anki gücün, kendini iyi hissetmen ve bu dik duruşunla ışıl ışılsın! Harikasın! ✨ Kimsenin seni kilonla yargılamasına izin verme, kendine odaklan ve yoluna devam et. İstersen yeni bir diyet & beslenme sorusuyla yine dertleşebiliriz. Kocaman sevgiler! 💪💖