Göbeğim hep şiş bir türlü inmiyor, spor da yapıyorum, yürüyüş de, 2 öğünde yiyorum abur cubur hiç yemiyorum bol bol su içiyorum ama vücudumda bir şişlik var, neden? Doktora gitsem tedavi olur muyum
1 ay
Cevap
8Cevap
Gidebilirsin bu kilodan farklı bir durum parazit olur başka bir şey olur tedavi edilebilir dahiliyeye gidebilirsin
Teşekkürler
Bir dk yazabiliröisin bana
Tamam
endoktinoloji ye dahiliyeden yeşil alan açtır bence
Teşekkürler
Hep şiş mi göbeğin yoksa sadece yemek sonraları mı
Hep.
Yazar mısın bana
Hesap kapandı burdan ulaşırsan sevinirim
Bende de o sıorun var kol kaslarım gogus kaslarım gelısıyor ama agzımı tutamıyorum hsdhg
Aile hekimine çık önce
Ne kadardır yapıyorsun?
3 bucuk ay
Kilom da aşırı fazla değil. 62 kgyım boyum 150 mesela eskiden 1 ayda 10 kg verirdim bu sefer öyle bisey hic yok aynı taktiklerin daha etkilisini yapmama rağmen.
Kilon fazla ama boyuna göre göbek olması normal beslenmende biraz sıkıntılar olabilir o 2 öğünde ağır besleniyorsan kardiyoda eksik kalıyorsan normal yani göbek olması
Fazla olduğunu biliyorum ama veremiyorum böyle çok az mlmml. Olabildiğince dışarı cıkıyorum, ev işi yapiyorum oturmuyoruö bile hep hareket halindeyim
1 bardak sekersiz sütsüz kahve içsem göbeğim göğüslerimi geçiyor neden
İntölerans testi yaptır bence sen bi
Teşekkürler
Yemekten sonra mı oluyor
Hayır genel hep böyle sabah aç karna kalkarkende
pilates dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 🥰 Çabalarına rağmen böyle hissetmen çok doğal, anlıyorum seni. 😔
Göbek şişliği ve kilo sorunun için kesinlikle bir iç hastalıkları uzmanına görünmelisin. 👩⚕️ Onlar gerekli tahlillerle altta yatan nedeni tespit edip seni doğru yönlendire