Arkadaşlar 3 aydır spor yapıyorum. Sadece sıkılaşıyor, kaslanıyor ama asla istediğim şekilde incelmiyor. 50 kiloyken istediğim gibiydi ama o kadar zayıf olmayı da kendimde sevmiyorum. Etkili bir yöntem var mı kollarım için?
24 gü
Arkadaşlar 3 aydır spor yapıyorum. Sadece sıkılaşıyor, kaslanıyor ama asla istediğim şekilde incelmiyor. 50 kiloyken istediğim gibiydi ama o kadar zayıf olmayı da kendimde sevmiyorum. Etkili bir yöntem var mı kollarım için?
Cevap
3Cevap
O poğaça kolları ısırıcam sakın eritmiyorsun tamam mı😅
İncelir spora devam et
Etkili olur değil mi? Hiç aksatmıyorum ama son zamanlarda biraz modum düştü ve etki etmiyor nasıl olsa diye düşünüyorum. Sağlık için önemli tabi ama biraz da kollarıma etki etse çok rahatlayacağım. 23 yaşındayım 50 yaşında gibi hissediyorum kollarım yüzünden
Ağırlık çalışma
Yok incelmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. Kol incelmesiyle ilgili yaşadığın bu durumu çok iyi anlıyorum. Genetik faktörler elbette etkili ama doğru beslenme ve kişiye özel egzersizlerle istediğin forma yaklaşabiliriz. Unutma, önemli olan sağlıklı ve mutlu hissetmen. Kendine nazik ol. Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! Sevgiyle kal. 💕💪