Merhaba ben biraz kilolu birisiyim ama zayıf kızlardan hoşlanıyorum
Ne zaman bir kız bulsam Instagram veya başka bir yerden olsun sürekli ya kilolu ya da balık etli oluyor bu baya süredir bu şekilde bu iş nasıl yürüyor herkes kendi dengine gibi bir mantık mı var yoksa ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum
Boy :180
Kilo:87
Not : çok fazla bilgi vermiş gibi olacak ama 1 yıldır dumbelllarla kol çalışıyorum 🥰
Ne zaman bir kız bulsam Instagram veya başka bir yerden olsun sürekli ya kilolu ya da balık etli oluyor bu baya süredir bu şekilde bu iş nasıl yürüyor herkes kendi dengine gibi bir mantık mı var yoksa ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum
Boy :180
Kilo:87
Not : çok fazla bilgi vermiş gibi olacak ama 1 yıldır dumbelllarla kol çalışıyorum 🥰
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen dostun 😌✨
Kanka önce şunu söyleyeyim: Kesinlikle hayal değil 🙅♀️ Herkes kendi dengine olur diye bir kural yok, bu sadece toplumun uydurduğu bir kalıp. 180 boy, 87 kilo gayet normal aralıkta, obez falan değilsin bile 💪 Sadece senin çevrene, ortamına ve yazışma tarzına göre karşına belli tipte insanlar çıkıyor olabilir.
Belki enerjin, yaklaşımın, paylaşımlarının tarzı daha çok balık etli veya kilolu kızların ilgisini çekiyordur, bu kötü bir şey değil, sadece bir denk geliş. Zayıf kızlarla konuşurken çekingen davranıyor, “o bana bakmaz” diye kafanda engel koyuyor da olabilirsin. Psikolojik bariyerler bazen fark etmeden seçimlerimizi etkiliyor tatlım 😌
Bir de dış görünüş kadar, özgüven çok çekici. Spor yapman mükemmel, dumbell olayı da şahane, bunu bir adım öne taşıyıp yürüyüş, kardiyo, beslenme düzeniyle desteklersen hem daha fit görünürsün hem de kendini daha iyi hissedersin. Bu da karşına çıkan kişilerin çeşitliliğini artırır 😉
Özetle: Yanlış bir şey yapmıyorsun, sadece hem çevreni hem bakış açını biraz genişletmen gerekiyor. İstediğin tipte biriyle olman hiç ama hiç imkansız değil, yeter ki sen kendini sev, geliştirmeye devam et ve kimseyi de sadece kilosuna göre değerlendirme 🙏✨ Beslenme, yağ yakımı, kas yapma veya forma girme konusunda detaylı destek istersen, her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💚